Nyt ahistaa :c

Kävin maanantaina lääkärillä rinnassa olevan ison patin vuoksi ja sain lähetteen mammografiaan. Keskiviikkona otetussa mammografiakuvassa todettiin epäily jonkinlaisesta kasvaimesta.

Nyt sitten odottelen, hiukan sydän syrjällään, pääsyä kirurgiselle poliklinikalle näytteen ottoon patista. Kirurgi sitten päättää otetaanko paksuneulanäyte vai ryhdytäänkö suoraan löydöksen poistoon.

 

Ei saisi tietenkään murehtia liikaa,kun ei vielä ole mitään murehdittavaakaan,mutta kyllä se ajatus alitajunnassa kuitenkin hiukan kiihkeämmin nyt pyörittelee eri vaihtoehtoja...

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Olen ollut itse muutama kuukausi täysin samassa tilanteessa! Minulla patti osoittautui fibroadenoomaksi eli sidekudoskasvaimeksi. On kuulemma yleinen 20-40 vuotiailla naisilla. Toinen mahdollisuus on myös kysta. Pääsin itse tosi nopeasti tutkimuksiin ja neulanäytteenottoon työterveyden kautta mutta kyllä ne silti olivat elämäni pisimmät päivät!
  Tsemppiä tosiaan kovasti ja toivottavasti ei ole mitään vakavaa!

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän hyvin, että ahdistaa. Toivon silti, että löytäisit jotain muuta ajateltavaa, jotain mukavaa, ja saisit työnnettyä tuon ahdistavan asian taka-alalle. Ei se helppoa ole, mutta miten monia murheita ihminen onkaan maailmassa turhaan murehtinut, kun on murehtinut etukäteen. Tsemppiä minultakin.

  VastaaPoista
 3. Mullakin on tutkittu monta kertaa kyhmyjä mammolla ja ultralla. Siellä on jotain side- ja rauhaskudosta. Ja joskus tuli ihan erillinenkin patti. Lääkäri pisti sitä pattia neulalla, sanoi, että jos se on kysta, tulee joku kystaneste pois. Mutta se ei ollu kysta vaan sitä side- ja rauhaskudosta, joka on täysin vaaratonta. Ne epämääräiset kyhmyt katos imettämisen aikana. Lääkäri sanoikin, että kun saat lapsia muutaman vuoden välein niin kymyt pysyy pois. Lapsia ei kyllä ole tullut sen jälkeen, muttei vielä uusia kyhmyjäkään. Vaadi kuitenkin päästä nopeasti tutkimuksiin, ettei tarvi kauaa itse miettiä. Se on niin piinaavaa ajatella kaikkea mahdollista. Tsemppiä sulle ja toivotaan, että saat huokaista helpotuksesta muutaman päivän päästä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanat kommenteistanne :)

  Yritän pysyä positiivisella mielellä.

  VastaaPoista
 5. Käväisehän blogisssani Suvipiha. Siellä on sinulle viestiä ja hiukan 'askaretta' tunnustukseen vastaamisen parissa.
  Tsemppii, ja toivotaan parasta, sekä
  aurinkoista viikonloppua ja Palmusunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Voi voi, toivottavasti selviät säikähdyksellä. Isot tsempit täältä :)

  VastaaPoista
 7. Ymmärrän, että sinua ahdistaa. Muutama viikko sitten sain kuulla pikkuveljeltäni löytyneen aivokasvaimen. Sitä ei voi leikata, joten nyt yritetään solumyrkyillä saada kasvain ainakin pienemmäksi. Minua ahdistaa, kuin kasvain olisi omassa päässäni. Toivon, että pattisi on vaaraton. Jospa edes nämä puutarhajutut virkistäisivät sinua!

  VastaaPoista
 8. Voi ei,ikävä tilanne :c

  Minä täällä murehdin jotain,mikä ei ehkä ole edes murehtimisen arvoista..


  Toivottavasti pikkuveljesi tilanne paranee tulevaisuudessa.

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)