AAMUPÄIVÄN URAKKA

Nyt on perennapenkin laajennus suurinpiirtein valmis. Kivasti siinä aika kului ja sai jotain muuta mietittävää kuin huomispäiväisen kirurgin tapaamisen.
Hyvin tarkeni pelkässä t-paidassa myllätä,sillä auringonpaisteessa lämpöä oli varmaankin reippaasti yli 20 astetta.

^ Tuohon tänään tekemääni alueeseen on tarkoitus istuttaa päivänlilja "Sammy Russeleita" ja mikäli tilaa jää niin siihen sitten Siperianunikoita.
Liljatilausta vielä odottelen Viherpeukaloilta saapuvaksi.Nyt pidän pienen breikin ja jatkan sitten iltasella pihan siivoilua. Josko lämmittäisi kupposen kuumaa ja siirtyisi tuonne auringonpaisteeseen uuden Viherpiha-ja Kotipuutarha-lehden kera :)

Pakko vielä lisätä kuva tuosta Orvokista,kun on niin pirtsakan värinen.


6 kommenttia:

 1. Voi vitja sä oot ollut reipas! Mä olen vaan köllöttänyt auringossa ja ottanut kuvia :D
  Täytynee minunkin lähteä tuonne pihamaalle jatkamaan kukkapenkki projekteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene sä nyt jatkamaan projeketejasi niin minä menen vuorostani köllöttelemään :D

   Poista
 2. Ihanaa, kun nyt on ilma vihdoin lämmennyt. Mä join ensin kahvit ja nyt aion mennä ensimmäisen kerran tänä keväänä puutarhaan katselemaan, mistä päästä aloittaisi ja mitä tekisi. Kun tulin töistä, poikkesin just avanneella taimimyymälällä katselemassa multapussien hintoja. Toinen vaihtoehto olisi ostaa sieltä peräkärryllinen multaa 35,-. Kolmas olis sitten traktorikuormallinen multaa pihaan :D Pitää nyt mennä suunnittelemaan, kuinka paljon sitä uutta maata oikein tarttis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on uskomaton määrä multaa mitä noihin istutuksiin saa kulumaan.
   Itse olen käyttänyt sekä pussimultaa että "kärrymultaa".

   Viime keväänä tekemääni isohkoon penkkiin tilasin kuorma-autonlavallisen multaa ja kyllä teki kesän aikana monta kertaa itkuun puhjeta,sillä multa näytti kyllä ihan hyvältä,mutta kasvoi ihan sairaasti rikkaruohoja,vaikka tilatessani kerroinkin käyttäväni sitä istutusmultana. Että tarkkana kannattaa olla mistä multaa tilailee.

   Poista
 3. Hienoa tuollainen penkkiprojekti. Siinä jää monet murheet unholaan, kun saa kaivella multaa. Mun penkit ovat vielä lumen alla, mutta kyllä niitä pitää laajentaa, kunhan sulavat, jos meinaan saada nuo kaikki taimet ja mukulat jonnekin istutettua. Tsemppiä huomiselle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä joudun pian miettimään,että mitäs nyt,kun alkaa tila loppua laajennuksilta ;)

   Poista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)