:c

Koska lääkäri oli sairastunut sain tänään puhelimitse tiedon,että rinnassani oleva patti on pahanlaatuinen. Torstaina on uusi aika kirurgille ja silloin sitten päätetään jatkotoimenpiteistä.

Mieli on aiklailla sekaisin; kroppaa tärisyttää ja oksettaa,toisaalta taas oloa helpotti huomattavasti,että nyt loppui jännitys siitä mikä tuo kasvain oikein on laatuaan.

Tässä on hyvä paikka muistuttaa teitäkin blogituttavat,että hetimiten tohtorille mikäli jotain ylimääräistä niistä rinnoista löytyy!!

11 kommenttia:

 1. Oi ei! Voimia jatkoon kovasti!

  VastaaPoista
 2. Onpa ikävää! Toivottavasti pääset pian hoitoihin. Voimia ja halauksia Sinulle.

  VastaaPoista
 3. Oi voi :( Olen hyvin pahoillani puolestasi.
  Oma äitini sairasti vuosia syöpää (kummatkin rinnat) ja sairaus on sitä kautta tullut minulle tutuksi.
  Paljon voimia sinne ja muista puhua asiasta, se helpottaa. Naisten rintasyöpä on hyvin yleinen ja usein sen saa parannettua. Toivotaan näin sinunkin kohdallasi :)

  VastaaPoista
 4. No voi harmin paikka! Paljon voimahaleja sulle! Puhuminen tosiaan helpottaa omaa oloa, kannattaa varmaan heti kysyä lääkäriltä tai hoitajilta vertaistukiryhmän tms. yhteystietoja. Niissä saa jutella samassa tilanteessa olevien kanssa. Ja kuulee muiltakin ehkä eri hoitomuodoistakin, lääkkeistä yms. Me ainakin ollaan huomattu se veritautien osalta, että esim Tampereella ja Turussa saa erilaisia hoitoja. Turussa tehtiin sellainen hoito, mitä Tampereella ei tehdä. En tiedä on rinnan kasvainten hoidossa tällaisia eroja sairaaloiden välillä, mutta se on hyvä tietää. Jatketaan puutarhahommia niin ajatukset pysyy mukavimmissa asioissa, eikös vaan?

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille!

  Mulla on sellainen tunne,että tänään illalla saavat perennapenkin laajennuksessa multa ja kivenmurikat kyytiä :)

  VastaaPoista
 6. Kovasti tsemppiä sinulle ja toivotaan, että hoidot alkavat pian ja odottaminen loppuu eli saat käydä sotaan. Puutarhaterapia on ihan parhautta.

  VastaaPoista
 7. Puutarhaterapia auttaa monesti kiperissä tilanteissa. Ei muutakuin täyttä puhtia vaan kivien ja mullan kimppuun..
  Paljon tsemppiä ja voimia!

  VastaaPoista
 8. Ei ollut mukava uutinen, mutta siitä huolimatta toivon sinulle jaksamista ja taistelutahtoa. Nakkaile kiviä ja multaa, puutarhassa voi purkaa myös negatiivisia tunteita. Tällaisessa puutarhastelijoiden piirissä voi varmaan sanoa, että "paistaa se aurinko risukasaankin".

  VastaaPoista
 9. Kiitos tsemppauksista :)

  Tänään jatkuu puutarhaterapia vielä yhden perennapenkin puhdistuksella ja eilen aloittamallani laajenuksella.

  VastaaPoista
 10. Voimia ja tsemppiä sinulle täältäkin päin<3 onneksi on puutarha,missä purkaa paineita ja josta saa nyt kevään uuden kasvun myötä voimia ja lohtua,paras terapeutti...

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)