HUH HUH!

Tulipahan huhkittua pihamaalla;multa ja kivet saivat kyytiä ja mikäpäs sitä oli perennamaata laajentaa auringon lämmittäessä ja sammakoiden kurnutusta kuunnellen.

Tuon kivien takana olevan alueen tein viime syksynä ja pihlajan ympärillä olevat kasvustot ovat olleet paikallaan jo useamman vuoden. Tarkoitus on vielä jatkaa kukkamaata ihan tuonne perällä näkyvään pensaaseen asti,jotta saan alueesta "yhtenäisemmän"


Tällaisia orvokeita istutin alueen "täyteen",josko ne siitä sitten kevään ja kesän mittaan hiukan laajentavat kasvustoaanMuratit pääsivät ruukkuun ja pallukan sisälleTässä vielä muutama kuva eri kulmista,huomenna homma toivottavasti pääsee jatkumaan :)
7 kommenttia:

 1. Oi, hienolta näyttää! Minä vielä odottelen loppu lumien sulamista ja pihan kuivumista, mutta entistä kovempi odotus iskee, kun katselin näitä ihania kuviasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on ihana päästä pihaan mylläämään :) Tekee hyvää koko kropalle ja mielelle.

   Poista
 2. Kaunista! Teillä on ihanan iso piha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sitä ei osaa itse ajatella,että oma piha olisi iso;aina,kun katselee muiden pihoja ne tuntuvat aina kummasti paljon tilavammilta :)

   Poista
 3. Hyvin sopii yhteen pyöreät muodot perennapenkissä, kun on pallotuijaa, murattipallukka ja penkkikin on kaareva, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on muutoin niin suorakaiteen muotoinen tuo piha ja talo,että yritän hiukan tuoda vaihtelua ilmeeseen noilla pyöreämmillä muodoilla :)

   Poista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)