HYVÄ LÖYTÖ

Tänään,kun menin juttelemaan rintahoitajan kanssa poikkesin samalla Prismassa ostamassa hallaharsoa sekä lisää orvokkeja. Kuinka ollakaan silmääni pisti kassan liki ollut polyrottinkiryhmä ja sen hintalappu.
Olen havitellut tuosta materiaalista pikkuryhmää terassilleni,mutta hinta on ollut melko korkea ja olen siksi lykännyt hankintaa hamaaseen tulevaisuuteen.
Tiedustelin myyjältä,jotta mitähän vikaa noissa kaluissa on,kun lähtevät noin edullisella hinnalla;tuolien istuimet olivat talvisäilytyksen aikana keränneet hieman kosteusjälkiä,mutta muutoin ryhmässä ei ollut yhtään mitään vikaa. Hinta 50 euroa,vaikka ovh. 249 euroa. Arvatkaahan vain kenen mukaan kyseinen kalusto lähti :)
Tuo toisella tuolilla oleva tyyny tuli vielä ylimääräisenä  kaupantekijäisiksi,vaikkei ryhmään kuulunutkaan.
Orvokkeja ostin ruukkuihin,jotka panin pihan sisäänkäynnissä oleville koivun kannoille

Hiltunen oli mukanani pihatöissä ja peläytteli minua hyppimällä esiin milloin minkäkin kasvin takaa :)Valkotäpläimikkäkin oli avannut jo ensimmäiset kukat; ihanaa :)HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

Tässä vielä iltalisäyksenä,että täällä jytisee ukkonen ihan kunnolla :o

14 kommenttia:

 1. Noin halpaa tarjousta tuskin olisin minäkään kyennyt ohittamaan. Todella onnistunut löytö!
  Kauniita orvokkeja ja herkkä imikkä, mutta Hiltunen se vasta osaakin poseerata.

  VastaaPoista
 2. Hiltunen on ehdottomasti puutarhan kaunein kukka :D

  VastaaPoista
 3. Ai ukkonen? No sepä kummaa. Meillä jutisee vain räjäytystyömaa kun uutta tietä tehdään lähellä.
  Ihanat kalusteet! Tuollaisista minäkin haaveilen.
  Ja ihana Hiltunen. Meilläkin kissat nauttivat, kun saavat häärätä pihalla meidän kanssa, aina ei tosin tiedä, ovatko ne enemmän tiellä kuin ilona:)
  Aurinkoista viikonloppua pihalla!

  VastaaPoista
 4. Samoin mustakissa ; viikonloppuja!
  Joskus on ollut ihan oikeasti lähellä kissan nenän amputointi..

  Ja todellakin..juuri jysähti ihan kunnolla aivan "päällä" kunnon paukahdus.Pelottavaa ja upeaa.

  VastaaPoista
 5. Meillä myös kissaherra Gebsukka mukana kaikessa, puutarhassakin mutta vahdittuna. Huippulöytö, hyvä kun otit talteen. Mulla on ollut polyrottinkituolit jo monta vuotta ja ne on hyvät, voi suositella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin,että polyrottinki on helppo materiaali,kun sitä ei tarvitse suojata tai huoltaa millään aineilla joka vuosi,että pysyvät kunnossa.

   Poista
 6. Oho, keväinen ukonilma. Vuosia, vuosia sitten olin pidemmän aikaa Roomassa ja siellä oli keväisin näyttävät ja kovat ukonilmat.

  Hieno löytö tuo istuinryhmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan puskasta tuli tuo ukonilma;katselin,että pian taitaa tulla sadekuuro,kun oli pienehkö tumma pilvialue lähestymässä,mutta olikin sitten jotain muuta kuin pelkkä sadekuuro.

   Poista
 7. Hyvät kaupat kyllä teit! Olisi varmasti lähtenyt minunkin matkaan :D
  Minä rakastan ukonilmaa, toivottavasti saadaan semmoinen pian tänne meillekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin voi sanoa olleensa oikeassa paikassa oikeaan aikaan :D

   Poista
 8. Niinpä, olit todellakin oikeaan aikaan paikalla. Siinä sen näkee, aina kannattaa poiketa kaupoilla, ikinä ei tiedä mitä yllätyksiä jää mukaan :D Mäkin olen haaveillut sohvatuoleista isommalle terassille. Pikkuterassilla meillä on ollut 2 polyrottinkituolia kesät talvet, eivät ole menneet miksikään. Kestäviä ovat, ensin ajattelin laittaa ne talveksi pois, mutta siinä ne kököttivät taas koko talven.

  VastaaPoista
 9. Hieno löytö tosiaan. Olen katsellut samanlaisia pienikokoiselle parvekkeelle mahtuvia kalusteita, mutta täälläpäin ei ole ollut noin hyvää tarjousta saatavilla. Liityn tässä samalla lukijaksesi...

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)