IHAN PIHALLA 2012

Tänään oli taas kiva ilma kropsotella pihassa muutama tunti töiden jälkeen. Ihan vielä ei ole koko pihaa siivottu kuntoon,mutta josko viikonloppuna jo oltaisiin voiton puolella siisitimispuuhissa. Kummasti sitä näinkin pienen pihan hoitoon vaan kuluu aikaa.

Kovasti siellä perennapenkeissä jo on elämää näkyvissä muidenkin kuin tulppaanipiippojen muodossa:


Pioni


Tarha-Alpi


Kevätvuohenjuuri suorastaan vihertää jo


Kevätesikosta löytyi jo pikkunuppuja


FISKARS-ARVONTA


Seuraava teksti kopsattu Kujeen blogista:


Kivoja uutisia, sain Fiskarsilta arvontaan uuden Inspiration-malliston setin. Settiin kuuluu oksasakset, istutuslapio ja möyhennyskuokka. Sain valita värin liilan ja valkoisen väliltä, ja valitsin valkoisen, toivottavasti on teille mieleen. :) Näitä on näkynyt muutamissa muissakin blogeissa arvonnassa, nyt kannattaa koittaa uudestaan jos onni ei ole vielä suosinut.

Arvonnan säännöt: Osallistu arvontaan jättämällä kommentti tähän juttuun vappupäivään 1.5.2012 klo 18 mennessä. Ehtivät sitten vielä vappua juhlineet mattimyöhäisetkin osallistua.

Voit osallistua arvontaan vain yhdellä kommentilla, mutta toisen arpalipukkeen saat jos olet blogini lukija ja kolmannen jos linkität arvontaan omasta blogistasi. Kerro kommentissa kuinka monella arvalla olet mukana ja mitä odotat eniten omalta pihalta / parvekepuutarhasta / muualta luonnosta tai muutoin puutarhaan liittyen tänä kesänä. 
4 kommenttia:

 1. vauhdilla kukat kasvavat, vaikka on ollut niin kylmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!
   Niiden sitkeyttä ei voi kuin kummastella :)

   Poista
 2. Hei!
  Blogissani on sinulle jotain :)

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)