JÄNNITTÄÄ

Kirjoittelinkin täällä aiemmin,että mammografian perusteella sain lähetteen kudosnäytteenottoon patista,joka rinnastani löytyi.
Tänään otetaan keskussairaalassa neulanäyte ja sitten taas odotellaan tuloksia. Aikalailla hermoja raastavaa on tämä odottelu :c

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Odottelu on raskasta.

  VastaaPoista
 2. Hyvä, kun asia menee nyt eteenpäin. Olenkin ajatellut, että oletkohan jo päässyt tutkimuksiin. Odottavan aika on niiin pitkä. Voimahali sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti tsempityksistä !

  Toimenpide ohitse ja ei onneksi ollut ollenkaan kivulias. Nyt pitää ottaa loppupäivä iisisti ja huomenna sitten taas hommiin :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti saat huojentavat tulokset, pidän täällä peukkuja ja määrään kissatkin pitämään tassut tanassa. Odottaminen on k a m a l a a, koita pitää lippu korkealla!

  VastaaPoista
 5. Vastausten odottaminen on tosi kurjaa. Toivottavasti saat pian tulokset, ettei tartte kovin kauaa vartoa! Ja toivottavasti tulos on hyvä. Näin kävi juuri yhdelle kaverilleni joka kuumeisesti odotti tulosta. Toivonpa että sinäkin saat huokaista helpotuksesta :)
  Halaus ja stemppiä!

  VastaaPoista
 6. Ensi viikon alkupuolella jo pitäisi olla tietoa näytteiden tuloksista. Toivottavasti sää suosii ja saisi mahdollisimman paljon hääriä pihalla,jotta ajatukset pysyisivät muualla.

  Kiitos teille kaikille vielä kerran :)

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)