MUKAVAN KEVÄINEN PÄIVÄ

Tänään oli ensimmäistä kertaa oikeasti lämmin tuolla pihalla. Etupihan perennapenkkejä ja terasseja tuli siivoiltua. Aika monta kottikärryllistä meni kuivuneita kukkien varsia sekä muuta silppua "tunkiolle".

Pajukorentoparvi on hyvin selvinnyt talven koettelemuksista.

Pihahommia säesti ihan järjetön lintujen konsertto ja palokärjen naputtelu. Useampi kurkiaurakin lenteli ylitse.Ensimmäisen sitruunaperhosenkin ehdein bongaamaan.

Joulukuun Thaimaan reissulta toin kaksi tällaista koristekalaa ja ne pääsivät nyt tänään sitten koristamaan terassia samoin kuin tämä mun samaisella reissulla itse väsäämäni simpukkatuulikellokin


Prismoissa oli asiakasomistajapäivät ja käytin tilaisuutta hyväkseni ja kävin hiukan ostoksilla. Aikeissa on laajentaa yhtä penkkiä ja siihen ostin muutamia kasveja jo valmiiksi,kun kerran -15% sai hinnoista pois.
Mä luotan siihen,että ensi viikon aikana ilmat suosivat ja saan nuo viimeistään viikonloppuna istuteltua.

Nämä tarttuivat mukaan:


Bridal Crown-narsisseja


Laakakatajia


Rungolliset Tuijat

Perennoja siellä ei vielä ollut myynnissä,joitakin kivikkolajeja lukuunottamatta,joten ne hommaan sitten myöhemmin.


Mikä-lie-lintu lähti myös mukaaniJa aiemmin ostamaani "pallukkaan" pääsevät nämä muratit

10 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää,ihanaa kun on kevät:)Hienoja runkotuijia sinulla! Eilis iltainen sade teki tehtävänsä ja tänään ekat krookukset ja narsissien kymmensenttiset versot näkyvissä<3
  piti jo aikaisemmin kysyä mistä sä tuon pallosysteemin ostit??Se on hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina: pallukka on ostettu Hong Kong-tavaratalosta

   Poista
 2. Pallotuijat on nätit ja niin nuo muutkin ostokset. Sä pääset jo istuttamaan, meillä vielä hanget korkeat nietokset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä maa jo sen verran on sulaa täälläpäin,että hyvin todennäköisesti pääsen tämän viikon aikana istuttelemaan ( ainakin niin toivoa sopii)

   Poista
 3. Kauniita ostoksia! Ne narsissit ovat tosi ihania ja kestäviä ja se tuoksu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovatkin :) Panen nuo suoraan ulos kasvamaan,kun ovat noin pikkuisia,niin ehtivät hyvin ilahduttamaan vielä kukinnallaan siellä ja toivottavasti sitten taas ensi keväänä :)

   Poista
 4. Mäkin haluisin tommosen pajukorentoparven ;) ookko itte askarrellu? Ja toi Prisman lintu on kans kiva. Pitäis käydä kattomas onko meidän Prismas samoja lintuja. Pallotuijat on näyttävän näköisiä ruukussa vai istutatko ne maahan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan itse oon askarrellut :) Viime keväänä kadettiin pihasta pari vanhaa isoa koivua,joten materiaalista ei ainakaan ollut pulaa.
   Nuo pallotuijat menevät maahan.

   Poista
 5. Upeat tuijat. Ja itsekin ihastelin tuota Prisman kurkea, mutten löytänyt sille hintaa. Lähdin etsimään myyjää ja sille tielle unohduin. Kurki jäi ostamatta. Sen sijaan ostin uuden kaasugrillin, kun 15 % on kuitenkin ihan mukava alennus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran oli sunnuntaina Prisman puutarhaosastolla porukkaa,että aika moni taisi käyttää "alea" hyväkseen :)

   Poista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)