TORSTAIPÄIVÄN AJANKULUA

Aamusella isäpappa kävi poraamassa terassin tiiliseinään pari ruuvia ja kiinnitin siihen tällaisen peilin,jonka vanhempi tytär halusi pois huoneestaan. Olihan sille nyt pakko joku käyttökohde keksiä.

Täytyisiköhän tuohon alle vielä kiinnittää pieni hylly,niinkuin ikkunalaudaksi,johon saisi jonkun kukan/koriste-esineen tms???
Täytyypi panna harkintaan...


Orvokikiruukut siirtyivä pihaantulon kivikkoon petuniaistutusten tieltä. Hiukan nuo riippapetuniat ovat vielä köyhän-näköisiä,mutta jo parin viikon kuluttua toivottavasti tuuheampia ja vahvempia.

No onneksi kotitien toisellapuolella olevassa pikkumetsikössä ovat tuomet vahvassa kukassa ja levittävät meidänkin pihaamme keväistä tuoksuaan.

Yksi ikävä juttu tässä päivässä kyllä on: tunnin kuluttua pitää suunnata hammaslääkäriin paikkauttamaan yksi reikä..ei sitten niin millään iskisi siihen "kidutuspenkkiin" istahtaa...HUOH!


8 kommenttia:

 1. Tuo peili sopii paikalleen erinomaisesti. Pikaisesti vilkaistuani tuumin, että siinä on ikkuna - sitten luin tekstin.
  Tykkään kovasti tuosta sinun kivipenkistäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivipenkin istutuspähkäilyissä meni muutama vuosi,ennenkuin sitten tänä keväänä istuttelin siihen pensasruusujen ja valeanpunaisten hanhikkien seuraksi pallotuijia ja sinikatajia.Nyt penkki mielyttää omaakin silmääni ja toivon mukaan vielä enemmän,kunhan havut hieman kasvavat.

   Ikkunamaisuuden vuoksi juuri mieteinkin,että oiskohan myös ikkunalauta paikallaan :)

   Poista
 2. Peili sopii mainiosti tuohon paikalleen.

  VastaaPoista
 3. Juu, laita vaan siihen hylly alle, niin saat kauniita kukkia esille. Se on hauska yksityiskohta terassilla.

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)