VAPAAPÄIVÄ

Tänään en ole ollenkaan tehnyt pihahommia.
Aamupäivän makasin soffalla ja katselin elokuvan ja jokusen jakson tallennettuja Duudsonit tuli taloon jaksoja. Sitten jo pian könysinkin pihalle lueskelemaan ja täyttämään ristikoita upeaan auringonpaisteeseen. No toki olen tässä, meidän luonnollisen aurinkovarjomme,omenapuun alla olevalla terassilla. Koneenkin roudasin tänne.

Mulla roikkuu talven jäljiltä pari syömätöntä talipalloa tuossa puussa ja tasaisin väliajoin käy rohkea sinitiainen nokkaisemassa itselleen välipalaa. Muutoinkin tuntuu,että kovasti on kiirutta jo tirpoilla pesäpuuhien kanssa,laulelu on jo jäänyt vähemmälle.
Tuuli humisee puissa, aurinko lämmittää, luonto on kaunis ja tervapääskyt huutelevat korkealla taivaalla,joten mikäpäs täällä on ihmisen ollessa.

Hyvää viikonloppua kaikille <3


8 kommenttia:

 1. Vapaapäivät on joskus tositarpeeseen. Olen käyttänyt omaani nukkuen ja nyt harmittaa että miksi en nukkunut puutarhassa!

  VastaaPoista
 2. Auringon lämmöstä ja tuulen huminasta on lupa nauttia. Se on satsausta itseen ja voimien tankkaamista. Hyvää viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, samoin sinulle, oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Näin keväällä pitäisikin osata pysähtyä välillä ihmettelemään luontoa ja sen muuttumista turbonopeudella. Itselläkin on se tunne, että teen tuon ja sitten tuon ja vielä tuon... ja sitten yhtäkkiä huomaa, että on jo kesä. Hyviä viikonloppuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen alkuviikon huidellut pihassa sen verran,että välillä pitää hiukan levähtää :) Jos sitten viikonlopun aikana taas jotain pientä puuhailua.

   Poista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)