HONEY,I'M HOME :)

Kylläpäs on mukavaa olla sairaalareissun jälkeen kotioloissa.Oma sohva ja sänky ovat vaan ihan paras paikka lepäilylle. Telkkaristakin saa rauhassa katsella mitä haluaa ja ihan niin kovalla tai hiljaisella äänellä kuin itselle sopii.
Kotiväki oli pitänyt talon suhteellisen hyvässä kuosissa,mutta kylmät säät,tuulet sekä sateet olivat kyllä tehneet kesäkukille erittäin huonoa.

Leikkaus sujui hyvin,mutta kymmenisen tuntia se kesti. Hemoglobiini sekä verenpaine olivat välillä todella alhaiset ja sen vuoksi kuukahtelin aina ylös noustessa.Muutama kunnon veripussitankkaus teki kuitenkin hyvän tehtävänsä.
Kroppa on kuin katujyrän alle jääneellä,mutta pikkuhiljaa tässä lähdetään liikkeelle. Haavojen vaivoja pahemmalta tuntuu tällähetkellä verenohennuslääkkeen jokailtainen itsepiikitys. Ihan hirveän korkea kynnys,ainakin mulla,on ollut ylittää tuota kammoa.


Puhtaat hampaat,hiukset ja suihku yleensäkin tuntuvat ylellisyydeltä. Kummasti pienet arkiset asiat tuovat hyvän fiiliksen.

Kainaloihin  syöpä ei ollut levinnyt ja vain 4 imusolmuketta sieltä poistettiin. Muutaman viikon päästä tiedän sitten tarkemman diagnoosin ja mahdolliset hoidot.
Toisen rinnan pienennys jäi toisella keralla suoritettavaksi. Operaatio mennee tuonne loppuvuoden puolelle.

Oma koti on kyllä niin  <3
15 kommenttia:

 1. Hienoa, kun jaksoit laittaa kuulumisia ja mukavaa, että ne vieläpä ovat näin hyviä. Nyt vaan lepoa ja aikaa. Lämmin tsemppirutistus. (oho, eiku ihan hellä semmonen)

  VastaaPoista
 2. Ai vitsi kun on kiva kuulla, että olet kotiutunut ja kaikki meni hyvin! Kovasti olit mielessäni näinä päivinä. Mahtavaa, että syöpä ei ollut levinnyt kainaloihin!
  Nyt vaan pikaista paranemista ja pian oletkin taas jo puutarhassa kyykkimässä :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva kuulla, että olet kotiutunut. Joka kerta, kun olen blogit avannut, olen aina ensimmäiseksi katsonut, onko sulta tullut uutta postausta.
  Voin kuvitella tuon verenohennuslääkkeen piikityskammon. Mä olen samanlainen, inhotti katsoakin, kun mies joutui laittamaan sitä samaa lääkettä keuhkoveritulpan jälkeen. Hänelle se ei ollut kovin vaikea opetella. Mä en katso verikoetta ottaessakaan ikinä piikkiä. No pian siihen kuulemma tottuu, toivottavasti niin sullakin.

  Muistappa lähteä aina hitaasti liikkeelle, siinä pyörtyy helposti, jos äkkiä nousee sängystä ja lähtee kävelemään. Mullakin on ollut matalat paineet.
  Muakin on jännittänyt, onko syöpä levinnyt. Onneksi ei kainaloista löytynyt. Nyt lepäilet omalla rakkaalla sohvalla ja annat muiden passata sua :) Lämmin halirutistus täältäkin :)

  VastaaPoista
 4. Mukava kuullä susta :) Nyt vaan hissunkissun ja passautat itteäs!

  VastaaPoista
 5. Kylläpä tuntuu hyvältä kuulla sinusta. Lepäile ihan rauhassa ja anna toisten hoitaa velvollisuudet. Voimahalauksia lähettäen!

  VastaaPoista
 6. Tätä postaustasi on odoteltu... on kyllä jännittänyt puolestasi. Onneksi kaikki meni hyvin ja nyt voit keskittyä parantumiseen. Läheisten tuella ja rakkaudella on parantava vaikutus. :)

  VastaaPoista
 7. Hienoa, että olet päässyt kotiin ja kaikki on suhteellisen hyvin:) Nyt vain rauhallisesti ja leväten, niin lopputuloksestakin tulee hyvä. Voimia ja tsemppiä täältäkin:)

  VastaaPoista
 8. Pikaista toipumista toivottelen minäkin. Kunhan pääset liikkeelle enemmän, varmaan loppuu piikityksetkin. Kunnon ruokaa, aurinkoa, iloista ja positiivista mieltä (kaikesta huolimatta), niin parantuu haavat ja kroppa nopeammin. Voimahaleja ja vihreitä ajatuksia...

  VastaaPoista
 9. Kiva kuulla, että olet jo kotona lepäämässä ja palautumassa pitkän leikkauksen jälkeen. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 10. Hienoa, että kaikki on mennyt hyvin ja olet päässyt kotiin toipumaan!
  Nauti nyt rauhassa läheistesi hoivasta ja puutarhastasi, sekin hoitaa sinua kun toivottavasti ilmat lämpenevät ja pääset sinne lepäilemään. Ja nimenomaan lepäilemään, hoitaa ehdit kesäkukkasiasi ja muita sitten hiukan myöhemmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että olet päässyt kotiin :) Koti, perhe ja puutarha..mitä muuta voisi toivoa. Siinä on hoivaa, rakkautta ja kaunista katseltavaa.

   Leppoisaa toipilasaikaa toivottelen sinulle!
   Nauti puutarhastasi vain katselemalla, työt voi tehdä myöhemmin

   Poista
 11. Mukava kuulla, että olet päässyt kotiin:)

  VastaaPoista
 12. Hienoa, että sairaalareissu meni hyvin, ja olet jo päässyt kotiin toipumaan! Muista nyt kuitenkin ottaa rauhallisesti, levätä ja toipua suuresta leikkauksesta.

  VastaaPoista
 13. Itsensä piikittäminen ei varmasti ole ihan mukavaa. Napapiikkejäkö ne ovat?
  Hyvä, että ehdit hoitaa tuon puutarhan jo ennakkoon, niin nyt voit rauhallisin mielin lepäillä. Perhe passaa varmasti mielellään. Kotona on ihanaa, kun ei tarvitse ottaa muita vieraita ihmisiä huomioon.
  Tee vaan kaikkea sitä, mistä pidät ja sinulle tulee hyvä mieli. Se on tällä hetkellä parasta sinun toipumisellesi!

  VastaaPoista
 14. Vielä neljä napapiikkiä jäljellä ( tosin piikitän reiteen,kun vatsassa on niin iso haava),joten voiton puolella jo ollaan :)

  Kyllä se olo tästä petraantuu päivä päivältä pikkuhiljaa.

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)