HOITOJA,HEMPEYTTÄ JA HEVOSVOIMIA

Noniin, nyt on syöpälääkärikäynti takanapäin ja 24.7 alkaa sitten varmasti elämäni suurin koitos, vielä suurempi kuin tuo jo aiemmin tehty leikkaus. Reilun vuoden hoitojakso edessäpäin ja sen lisäksi viiden vuoden hormoniestolääkitys. Luvassa on sytostaatteja,herceptiniä sekä sädehoitoja ja siihen sitten vielä kaikenlaisia muita lääkkeitä kaupan päälle.
Hiukan on pää pyörällä kaikesta informaatiomäärästä,mutta onneksi sinne syöpäpolille voi aina soitella,jos ilmenee jotain kysyttävää/ongelmia.

No,mutta sitten mukavampiin asioihin.Vaaleanpunertavampi pioni oli tänään hiukan jo availlut kukintoaan ja voi että hää on niin ihunainen,että hyvä,kun ei tippa tule linssiin moisesta kauneudesta <3


Samoin tämä hentoinen punalehtiruusun kukka;niin  kaunis koko pienuudessaan

Mehitähdellä on paljon pieniä palluraisia vauvoja

Jalohortensiasta leikkasin jo ruskistuneet kukinnot pois,mutta onneksi on alkanut tehdä uusia nuppuja

Pitäähän tähän nyt lisätä vielä miehen uusi moottoriajoneuvohankinta (johon minä en  jostain syystä halua koskea pitkällä tikullakaan) ;melko ärhäkän näköinen peli vai mitä ?

16 kommenttia:

 1. 1. H: Ei sitä informaation määrää pysty kerralla sisäistämään, tulee niin paljon uutta asiaa. Onneksi noilla osastoilla on yleensä ihan sitä varten hoitajia, joille voi aina tarpeen mukaan soitella. Joskus on mietitty, kehtaisko taas kysyä jotain asiaa. Mutta kyllä se helpottaa kummasta, kun saa vastauksia ja tietoja alan ihmisiltä, jotka joka päivä niiden asioiden kanssa työskentelee.

  2. H: Ylihelluinen pioni, mitähän lajiketta hän edustaa ?

  3. H: Hurja peli !! Kyllä nyt kelpaa miehen huristella uudella koneella hienossa puutarhassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jo tullut muutamia kysymyksiä mieleen,joita ei eilen muistanut kysyä.Onneksi tosiaan yhteydenotto on tehty helpoksi.

   Nyt pitää häpeäkseni tunnustaa,että pionin lajike ei ole tiedossa.

   Poista
 2. Unelman keveän näköinen pioni. Kaunis! Punalehtiruusu on minusta myös kaunis kaikessa vaatimattomuudessaan.
  Hieno ruohonleikkuri. Odotan kovasti, että Ukkokulta saisi meidän leikkurin taas vaihteeksi toimimaan.
  Sinulla on kova urakka edessäsi, mutta kyllä elämä kantaa. Hengessä mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin kaunis :) Sarah Bernhardeja,kun vielä jostain saisin.

   Poista
 3. Ihanaa kukkaloistoa! Voimia tulevaan <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä pionit vaan ovat niitä "kukkien kuningattaria", ei siitä mihinkään pääse! Onnea uudelle leikkurile! Meillä minä haluan kotona leikata nurmikon, muuten menisi varmasti osa kukistakin leikkuriin, mutta mökillä saavat miehet hoitaa sen puolen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein edes osaa määritellä miksi en pidä ruohonleikkuusta niinkuin en ikkunoiden pesustakaan;mies hoitaa aina nuo puuhat.

   Poista
 5. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja voimia! Itselläni on nuo nyt ohi ja jotenkin se aika vain tuli kahlattua omalla painollansa. Ehkä juuri tuo odotus on vaikeinta. Sitten kun kaikki hoidot alkaa, ne menee samaa rataa. Pian huomaat kaiken jääneen taakse. Halaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Riitta Sinikka. Oman rytminsä nuo hoidotkin tavallaan luovat elämääni seuraaviksi kuukausiksi. On ihan hyvä juttu,että saan keskittyä nyt vain itseeni ja parantumiseen,koska sairauslomani jatkuu hoitojen ajan. Työni on kuitenkin senverran ruumiillista.

   Poista
 6. Voimia noihin hoitoihin. Kymmenen vuotta sitten tätini sairastui syöpään ja ensimmäisenä vuotena oli leikkauksia ja hoitoja. Viisi vuotta piti käydä säännöllisissä jatkotarkastuksissa. Hoito oli hyvää ja kaikki on sen jälkeen mennyt hyvin. Toivon sinulle paranemista!

  Aivan ihania pionikuvia. Kyllä pionit ovat upeita!

  T: Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ovat upeita nuo pionit. Pakkohan niitä on jollain tapaa yrittää ujuttaa johonkin rakoseen vielä lisääkin.

   Minulla myös lähipiirissä hyviä kokemuksia hoidoista,joten olen luottavainen tulevaisuuden suhteen :)

   Poista
 7. Hirmuisasti voimia noihin hoitoihin. Seurasin vuosia kun äitini oli noissa hoidoissa ja rankat ne oli. Onneksi vuosi menee nopeesti ja sitten voit taas jo paremmin :)

  Nuo pionit ovat sitten kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa. Minusta tuntuu,että koko tämä nyt jo ollut ja mennyt ruljanssi on mennyt ihan hirveän nopeasti. Toivottavasti siis hoidotkin :)

   Poista
 8. Tsemppiä ja voimia hoitoihin!

  Ihanan värisiä kukkia, niin herkän suloisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi!

   Jotenkin tuo vaaleanpunainen pioni on vielä suloisempi kuin valkoinen <3

   Poista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)