LYKKÄYKSET ON AHTERISTA

Miehen oli määrä ensi viikolla lähteä Intiaan kuukauden työmatkalle ja nyt sitä reissua on sitten siirretty eteenpäin,eikä uudesta aikataulusta ole vielä mitään tietoa annettu.
Mulla piti sytostaattihoitojen alkaa tänään,mutta vatsan leikkaushaavassa on tulehdus,joka ei yhdellä antibioottikuurilla tokeentunut ja nyt olen sitten "hevoskuurilla" ja hoidot siirtyvät ainakin viikolla eteenpäin.
Molempiin juttuihin ollaan tässä koko perheen voimin henkisesti valmistauduttu ja nämä tällaiset lykkäykset kyllä aiheuttavat ylimääräistä stressiä :(

No, onneksi kuvauskierros pihassa hiukan piristi,sillä leimukukat ovat loistavassa kukassa :)


Jokunen viikko sitten ostamani lumme on ilahduttanut myös nopealla kasvulla. Uusia lehtiä pukkaa pintaan lähes päivittäin.
Mahtaakohan kukkia heti ekana vuotenaan?

Vaaleanpunaiset hanhikit kukkivat runsaasti kivikossa


Hieman varjoisammasta penkistä yritin taltioida preeriamesiangervon hieman muista angervoista poikkeavan näköistä  kukintoa sekä lehtoängelmän pienen pientä kukkaa


Näistä preeriamesiangervoista ei kyllä uskoisi,että ovat kasvamassa vasta toista kesäänsä tuossa. Korkeutta löytyy reilusti yli metrin verran.

Liljoja tulen kuvaamaan varmaan joka postaukseen  edestä ja takaa niin kauan kuin niitä pihasta kukkivana löytyy. Tässä tämänpäiväisiä otoksia :)


Pian taitaakin olla aika siirtyä pihamaalle kitkentäpuuhiin,kun ovat ehtymätön luonnonvara nuo rikkakasvit.

22 kommenttia:

 1. No voihan rähmä, kun piti haavan tulehtua. Viikkokin tuntuu pitkältä ajalta, kun on henkisesti valmistautunut tiettyyn päivään. Preeriamesiangervo ja pinkit liljat ovat niin kauniita, ettei mitään rajaa ! Yritä ottaa rauhallisesti tämä viikko, että haava paranee ja kun on se hevoskuurikin. Tv. holhoava mami :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi jo vaatii veroaan tuo uusi kuuri;maha on ihan kuralla,vaikka olen vetänyt maitohappobakteereja ja piimää.
   Noo,kyllä se tulehdus varmasti tällä kuurillia saa hatkat :)

   Poista
 2. Ihania liljoja.Sinulla kukkii jo syysleimut,minulla on viellä nupulla.
  Preeriamesiangervo on tosi kaunis.Toivon sinulle pikaista paranemista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla myös tuossa toisessa penkissä ovat liljat vielä nupulla. Saapahan sitten pidemmän ajan ihailla niiden kauneutta :)

   Poista
 3. Kurjia nuo lykkäykset. Sen sijaan leimut ja liljat ovat tosi upeita! Meillä leimut ovat vielä nupulla, samoin liljat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps,ei muuta voi sanoa. Kyllähän minä tuon miehen tietysti mielelläni täällä pidän,eikä mikään kauhea hinku niihin hoitoihinkaan olisi,mutta kuitenkin...
   Onneksi mullakin on vielä muutamia erivärisiä liljoja nupullaan :)

   Poista
 4. Kyllä noita liljoja kelpaa kuvatakin, samoin leimuja -upeita! Tsemppiä hoitoihin!

  VastaaPoista
 5. Kurjaa, kun on henkisesti valmistautunut johonkin ja sitten se ei toteudukaan, kuten piti. Tsemppiä viivästymisien kanssa, toivotaan että asiat jotenkin loksahtelee kohdalleen vieläpä paremmin päin :)
  Nuo liljat on upeat, toiseksi alin kuva on valmis kukkakimppu harjaneilikoiden kanssa. Tosi tyylikäs yhdistelmä, yllättävä. Tuo leimukukka oikein leimuaa! Koitin hakea parempaa kuva vesiaiheestasi, mutta en sitä ihan kokonaisena löytänyt, onko jossain kuvaa? Tuo lumme on kasvanut hienosti. Ja noi kaikki muutkin, lehtoängelmät sun angervot, mulle tuntemattomat kaunokaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypi tässä napata lammikkokokonaisuudesta kuvia joku päivä.

   Poista
 6. Voi hitsi, toivottavasti asiat ja aikataulut selkenevät! Pikaista paranemista ja voimia hoidon alkuun sinulle!!
  Aivan ihania kukkia sinulla, herkkiä ja hentoja, sellaisista minäkin kovasti pidän! Leimusi ovat käsittämättömän hienoja.

  VastaaPoista
 7. Tuo preeriamesiangervo on todella ihana, en ole koskaan aikaisemmin sellaista nähnyt.

  Tsemppiä ja voimia viivästymisten kanssa, tuollainen on aina henkisesti raskasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään,kun on hiukan erilaisena kukkiva angervo <3

   Poista
 8. Ihania kukkia puutarha tulvillaan! Odotus on kaikista ikävintä ja kun se vielä pitkittyy, niin jaksamista siinä on. Toivon sulle paljon voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tämä tästä; nyt on jo parempi mieli:)

   Poista
 9. Aivan ihanat kukat sinulla puutarhassasi. Käyn välillä niitä täällä ihailemassa. Kiva että laittelet meidän "kukkahullujen" ihailtavaksi. Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
 10. Harmin paikka nuo peruutukset. Nyt ei auta muu kuin nauttia ihanista kukista, joita sinulla riittää. Kerrassaan upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nytkin istuskelen täällä terassilla niitä ihailemassa upeassa kesäsäässä ja hyvällä mielellä :)

   Poista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)