PORIN JATSEILLA

Viikonloppuna tuli vietettyä mukava päivä kavereiden kanssa piknik-konsertissa Porin Jatseilla.
Tänä vuonna ei esiintyjälistalla oikein ollut ketään erityistä omaa suosikkiani ja lauantain pääesiintyjä Paul Ankakaan ei ihan yltänyt sellaiseen fiiliksen nostatukseen kuin esim. aiempina vuosina esintyneet Santana ja Elton John. Onneksi seura,pikku purtava ja hyvä juoma lämmittivät tunnelmaa.

Kuten kuvasta näkyy oli meikäläisen pikkuisen kuitenkin kääriydyttävä peiton alle auringon mennessä puiden peittoon :)

Kaverini tutustutti minut erinomaisen hyvän makuiseen mansikkalikööriin,jota sekoitimme kivennäisveteen. Suosittelen maistamaan.
Voisin kuvitella,että maistuisi hyvältä myös lorauksella sitruunamehua/sitruslikööriä ja tequilaa.


Kiitos kavereille vielä kerran hyvästä seurasta :)

8 kommenttia:

 1. Jazzeilla on kyllä aina kivaa, oli esiintymässä kukaa vaan mutta tietysti se joku huippulemppari kruunaa jutun. Katselin laivalla tuota likööriä ja ensi nostin sen ostoskoriin, mutta sitten kuitenkin vein takaisin hyllyyn. Hö, täytyypi testata kuitenkin ;)

  VastaaPoista
 2. Filtit on tarpeen tänä kesänä. Meilläkin oli eilen keskellä päivää peittoja terassilla, kun istuskelimme siinä sukulaisten kanssa. Mulla on aukko sivistyksessä tuolla(kin) kohtaa, en ole jazzeissa ollut koskaan. Ehkä se pitäisi korjata...

  VastaaPoista
 3. Hyvä kuva on teistä.Olen kyllä maistanut manssikkaliköriä vaan en ole mitään sekoittanut joukkoon, täytyy seuravan kerran kokeilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin raikasti sitä makua tuo kivennäisvesi.

   Poista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)