EDULLISIA OSTOKSIA JA ERINOMAISET "LÄTKÄT"

Satuinpa tänään lääkärireissun jälkeen poikkeamaan Porin yhteen "halpatavarakauppaan" ja kas kummaa tein siellä oikein oivat ja edulliset kaupat.

Mukaani lähtivät nämä tiivistekantiset porsliinipurkit,joiden vetoisuus on reilun kahvipaketin verran.
( Hitsit,kun vielä oppisi mikä on kameran sopiva asetus sille,että saisi kunnollisia sisällä otettuja kuvia)

Sekä nämä samaa materiaalia olevat ,myöskin tiiviskantiset,astiat,jotka eivät kooltaan ole ollenkaan mitään ihan pikkiriikkisiä.Ja sitten vielä vessaan kaksi pikkuista kukkamattoa.

Kaikki nämä purkit ja purnukat sekä matot yhteensä 12 € 8o
Vielä,kun löytäisi sopivat tekstitarrat tms. noihin ,niin a-vot!

Joskus haamaassa menneisyydessä,varmaankin  liki 15 vuotta sitten, toin Ruotsista mukanani pari oivallista muoviläpyskää,joilla voi tyhjentää tiskialtaseen kertyneet moskat. Koko perheen hätä oli suuri,kun viimeinen läpyskä sanoi viimein työsopimuksensa irti viime viikolla.
Onneksi sattui hyvin,että sukuloiset olivat juuri tekemässä tuloaan tänne Suomeen päin ja sain heidän mukanaan uudet.
Värillä he eivät komeile,mutta käytännön hommissa aivan erinomaiset lätkät :)

16 kommenttia:

 1. Häh, miten noita läpysköjä käytetään? Ny en ymmärrä... tiskialtaiden huollossa on kohdallani joku aukko! Itse vain pesen tiskiharjalla altaan pohjan ja reunatkin tiskaamisen lopuksi. Mikä kohta tiskialtaasta tuolla puhdistetaan?
  Ompa komea purkkirivi, ja käsittämättömän edullinen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tapana huuhdella kaikki astiat ennen koneeseen laittoa ja silloin siihen altaan pohjalle väistämättä kertyy esim. uunivuoista irtoavaa likaa,jota en välttämättä halua päästää viemäriina asti. Tuo läpyskä on muotoiltu siten,että sillä saa hyvin otettua nuo ylimääräiset kököt roskikseen. Eikä tarvitse törsätä esim. talouspaperia siihen hommaan :)

   Poista
 2. Palasin vielä samonaan, että oletpa upean näköinen ilman tukkaa! Todellakin, kaunis pään muoto ja sinulla on niin kauniit silmät ja suu, että ne oikein erottuvat edukseen. Polkkatukkakin on kiva, ehkä ei tarvitse palata niin pitkään tukkaan kuin aiemmin, piirteesi pääsevät ehkä paremmin esiin lyhyemmässä tukassa? Tai katso ensin rauhassa millaista tukkaa sieltä kasvaa ja päätä sitten ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa olen jo pidemmän aikaa miehelle vihjaillut,että lyhyempi malli voisi olla mulle sopivampi,mutta mies on sitten ollut hiukan närkästyneen oloinen ehdotuksistani,että olen ihan hänen mielikseen pitänyt pitkää tukkaa. Nyt taitaa olla hyvä sauma sitten toteuttaa ajatukseni :)

   Poista
  2. Meillä oli sama juttu keväällä. Mulla on ollut melkein aina pitkät hiukset. Kun mietin lyhentämistä, mies sanoi aina, että älä nyt noita ihania pitkiä kutreja leikkaa ;) Musta vaan tuntui, kun 40 v tuli täytettyä, että pitkät hiukset eivät tee oikeutta aikuisen naisen kasvoilleni :D Niinpä marssin parturiin ja olen ollut tyytyväinen leikkaukseen. Poika kyllä ekaksi sanoi, "kuinka sä kehtaat mennä kauppaan tuon näköisenä", hehheh. Nyt hänkin sanoi pari päivää sitten, että näytän nuoremmalta lyhyemmillä hiuksilla. Ja on ne helpot, ei aina tarvitse pitää kiinni jollain pannalla tai lenksulla.

   Poista
 3. Kauniita purkkeja, eivätkä ole hinnalla pilattu. Ymmärrän noiden lätkien tarkoituksen, mutta kuvassa ne näyttävät aika suurilta. Itse putsaan lavuaariin joutuneet ruoantähteet tms. talouspaperilla. Tuollainen lätkä voisi olla siihen hommaan siistimpi ratkaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siististi sujuu homma tuolla lätkällä. Mitat ovat n. 17x16cm,että kuva hiukan hämää koon suhteen.

   Poista
 4. Kyllpä olet löytänyt kauniita purkkeja, ja paljon.Kivat matotkin viellä,
  oli aika eduliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sieltä ihan kivankokoinen satsi tavaraa mukaan lähti :)

   Poista
 5. Nuo purkit ovat kyllä mahtava löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninnhä ne olivat;jostakin kun tosiaan vielä löytäisin niihin sopivat tarrat tai jonkun maalaamaan niihin tekstit,niin ipanatkin löytävät helpommin oikean purkkin esim. teelle ja kaakaolle :)

   Poista
 6. Hello! Do you know if they make any plugins to protect against
  hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.

  Any recommendations?

  Check out my webpage; click here

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)