KLIKKAAHAN ITSESI BLOGINI LUKIJAKSI/SEURAAJAKSI

Ihania blogeja on netti pullollaan ja aika,kun on niin rajallista, ei mitenkään ehdi säännöllisesti kaikissa niissä vierailemaan. Mielelläni kuitenkin seuraan oman blogini lukijoiden edesottamuksia,joten muistathan klikata itsesi tuosta sivun oikeasta laidasta blogini seuraajaksi,jos et vielä sitä ole muistanut tehdä :)

Tänään kasvien siirtohommat ovat jatkuneet,tosin pienemmässä mittakaavassa kuin edellisinä päivinä. Kunto ei yksinkertaisesti riitä vaan alkaa hengästyttämään,heikottamaan ja pyörryttämään  :C
Miehestä on onneksi ollut todella iso apu perennojen kaivamisessa ja jakamisessa <3
Siirtoprojekteista kuvia myöhemmin.

Ruokaostoksilta Prismasta tarttui mukaani kaksi tarjousorkideaa ( a 5,90€ ).
Nyt,kun ei ihan niin paljon tule oltua ulkosalla alkaa selvästi sisällekin kaivata jotain kaunista katseltavaa.Värililjoista ovat tälläviikolla auenneet viimeisetkin kukat. Tässä taas esimerkki keltaisen sävystä,joka omaa silmääni mielyttää,vaikka en keltaisen ystävä olekaan.

6 kommenttia:

 1. Kauheeta kun oikein pelästyin, että enkö muka oo lukijana mutta onhan mun musani siellä :) Mä kans hommasin orkidean jokin aika sitten, täytyy olla myös siällä katseltavaa kun se puutarhasta hupenee. Tai no, en ole päiviin edes käynyt kuin terassilla joten kuvittelen vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo,kyllähän siellä ainakin noita syksyisä värejä varmasti on piha täynnä :)

   Poista
 2. Herkullisen väriset orkideat, eikä laisinkaan paha hinta.
  Tuo blogikutsu on hyvä idea ja asiallinen kommentti. Mielenkiintoisia puutarhablogeja on monia ja lisää tuntuu ilmestyvän. Kun siihen lisää myös muut kiinnostavat blogit, ei kohta vuorokausi riitä niiden seuraamiseen. Tiedän monien lukevan blogeja, mutta he eivät välttämättä ole huomanneet kirjautua vakkarilukijoiksi. Toivotaan, että mahdollisimman moni kuitenkin meidät löytäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin betweenland :)
   Vaikka olen nyt ihan kotosalla,eikä tarvitse töistä murehtia,niin eihän sitä voi koko päivää istuskella koneen vierellä,vaikka kuinka olisikin mielenkiintoista luettavaa. Mielellään sitä vaihtaa ajatuksia niiden "vakkarien" kanssa ja käy muualla kurkkimassa sitten,jos ehtii.

   Poista
 3. Kohtuuhintaiset orkideat ja niistä on iloa pitkän aikaa!

  Täytyypä poiketa paikalliseen Prismaan katsomaan, jos siellä olisi sama tarjous.

  Minäkin katselen aina listallani olevien blogien kuulumiset, mutta muutoin pyrin rajoittamaan koneaikaa, eli ei tule etsittyä uusia kohteita.

  Itse olen aika laiska kirjoittelija ja hyvin harvoin tulee vieraita blogeja kommentoitua.

  VastaaPoista
 4. Kyllähän tässä koneen äärellä saisi kulumaan,vaikka koko päivän..

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)