KUUSENYMPÄRISTÖN TUUNAUSTA

Korkean ,vanhan,mutta komean kuusen ympärillä kasvoivat Norjanruusut sekä Punalehtiruusut,mutta paikka oli niille liian varjoisa,joten siirsin ne samaan penkiin,mutta hieman valoisampaan kohtaan  ja jaoin niiden tilalle Kotkansiipisaniaisia sekä isokasvuisia Kuunliljoja.

Rumien vanhojen kaivonkansien päälle roudasin rautapenkin.

Kasvialue on kokonaisuudessaan melko iso. Se on istutettu tienvarressa olevan Tuija-aidan eteen ja on pituudeltaan varmaankin 15m,tai ainakin sinnepäin... ...lisäksi sitten vielä tuo kuusen ympäristö siihen päälle.


Kasvit näyttävät nyt ihan kälyisiltä siirrosta johtuen,mutta ehkä jo ensi keväänä ovat sitten jo paremmassa kuosissa :)
Valkoalpit pääsivät Kartiovalkokuusen ja Preeriamesiangervojen eteen.


Etualalla on yksi Syyskimikeistä,jotka kolmen ryhmänä saavat olla kavereita Alvejuurisaniaisten sekä Kurjenpolvien kanssa

 PUUHAKASTA VIIKONLOPPUA KAIKILLE <3

12 kommenttia:

 1. Kyllä sinulla varmasti tulee siellä kaunista.
  Minä tykkään kovasti kotkansiivensaniaisesta se on kyllä mahtava kasvi.Tuo kurki on kiva siellä kasvien seassa.Katja olet niin kovasti nyt tehnyt siellä puutarhassa töitä, koita vähän hellittää.
  Ei saa liikaa väsyttää
  Hyvää viikonloppua Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irma: olen aina välillä istahtanut ison puupöllin päälle ja hengähtänyt,mutta pakko todeta,että kunto ei nyt ole ihan entisensä.
   Viikonlopun aion olla tekemättä muutakuin kukkien kasteluhommia. Menen saunomaan,vedän makuulle lauteille ja nostan kintut ylös ja välillä sitten pyyhkeeseen kiedottuna terassille viilentymään. Grillailen kodassa herkkuja ja aion maata sohvalla muutamia elokuvia tuijottaen :)

   Poista
 2. Hyvä, oletkin jo itse kommentoinut itsellesi hyvän viikonlopun :)
  Kauniilta nuo pihassasi nytkin näyttävät.

  VastaaPoista
 3. Penkki kuusen alla on kiva yksityiskohta ja ensi kesänä uudet istutukset näyttävät varmasti upeilta. Kokemuksesta tiedän, että lapiohommista saa kyllä paljon hyvää mieltä, mutta nyt ansaitset aherrusvapaan. Nautinnollista saunomista ja grillausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos betweenland :)
   Taidanpa panna saunan lämpeämään tänäänkin.

   Poista
 4. Ihanaa, kun intoa riittää vielä näin loppukesästäkin. Itsellä oli tauko, ei kertakaikkiaan huvittanut touhuta, mutta nyt taas jostain tuli uutta energiaa ja on ollut niin mukavaa touhuilla. Hyvää viikonloppua Katja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin,että kivampi itutella syksyllä,kun maa on kosteaa ihan itsestään;ei tarvitse niin usein kastella uusia istutuksia. Pääsevät myös hyvin juurtumaan tässä syksyna ikana ja ovat keväällä sitten jo pirtsakassa kasvussa :)

   Poista
 5. Tuo penkki kuusen juurella ja kaiken ihanan vihreyden keskellä näyttää oikealta rauhan tyyssijalta. Tosi kivan näköistä! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen siellä jo saunan jälkeen istuskelin ja ihailin vielä niin vehreää viherrystä.

   Poista
 6. Kotkansiipi on kova leviämään, joten paikasta tulee vauhdilla rehevä.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,niin on ja hyvä niin,sillä tuossa kohtaa mulla on pieni rikkaruoho-ongelma,joten toivonkin,että saniaiset täyttävät ylimääräisen tilan pois rikkiksiltä :)

   Poista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)