NIIN KOVA MENO,ETTÄ TUKKA LÄHTEE :)

Tällä viikolla hiuksia irtosi jo siihen tahtiin,että kuontalo oli kuin vanhalla orangilla. Helpompaa jatkuvan sulkasadon siivoamiselle oli perjantaina suunnata tien toisella puolella kotiparturia pitävän naapurin luokse ja ajeluttaa pois loput hiukset ja siirtyä sytostaatti-lookkiin. 
Hiukseni olivat pitkät,puoleen selkään ulottuvat, ja hiukan haikeanahan sitä katseli sinne parturin lattialle kertynyttä tummaa  hiuskasaa.
Onneksi kyseessä on kuitenkin uusiutuva luonnonvara,joten ehkä jo ensi keväänä hiukseni ovat jo jonkinlaisessa kasvussa :)

Aika hyvä kallon muoto

Peruukin testailua. Kummasti ne kutrit päässä vaikuttavat ulkonäköön.

Perjantaina Yyterissä

10 kommenttia:

 1. Sä sait kerralla uudistettua hiustyylin. No ei, kyllä se on varmaan varsinkin naisille kova paikka, kun hiukset lähtee. Sulla on kyllä niin hyvä asenne asioihin, että sillä pärjää pitkälle. Hienon mallisen peruukin olet valinnut, luonnollisen näköinen. Mulla on oikeastaan melkein samanlainen leikkaus, paitsi otsalta on lyhyempi tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis olet kaljunakin, sitä ei voi ihan jokaisesta naisesta sanoa. Nykyään on kyllä tosi aidonnäköisiä peruukkeja! Ja onneksi hiukset tosiaan kasvavat takaisin, vieläpä aika nopsaan :)

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä edelisen kanssa,olet kaunis ilman hiuksiakin,ja kyllä hiukset kasvaa pian takaisiin ja viellä vahvempana.Katja olet rohkea ja vahva ihminen
  Kyllä kaikki kääntyy hyväksi

  VastaaPoista
 4. Minustakin sinulla on kaunis päänmuoto. Eräälle sytostaatti- ja sädehoidon läpikäyneelle tutulleni kasvoi entistä uhkeampi hiuskuontalo. Ikäänkuin korvaukseksi siitä, kuinka häntä suretti hiusten irtoaminen suurina tuppoina hoitojen aikaan. Aika rohkea olet laittamalla paljaan pään kuvan blogiin. Minusta tuskin olisi samaan, vaikka eihän siinä mitään häpeämistä ole. Meille naisille hiukset ovat tärkeä ja olennainen osa olemustamme. Onneksi nykyisin on hyvä valikoima peruukkeja - ja vieläpä hyvin aidon näköisiä. Tänä päivän ihmiset vaihtavat leikkausmalleja ja hiusten väriä yhtenään, joten pikaisesti katsoen on mahdotonta sanoa, kenen hiukset ovat omat tai lainatut.

  VastaaPoista
 5. Onneksi ne hiukset tosiaan kasvavat takaisin. Sinulla on rohkeutta ja mahtava asenne, tsemppiä!

  VastaaPoista
 6. Sulla tosiaan on nätti kallon muoto, sopii myös kalju. Aaatelinkin joskus kuviasi katsoessa, että piiitkät hiuksesi sanovat kohta heipat. Onneksi uutta tulee:) Tsemppiä kovasti, sekä jaksuja.

  VastaaPoista
 7. Luulin aluksi, että olet mennyt armeijaan:) Tiedän muutaman naisen, jotka ajeli sitä varten hiukset ihan lyhyeksi.

  Tsemppiä hoitoihin!  VastaaPoista
 8. Enpä olisi uskonut peruukiksi jos et olisi kertonut! Tutulla kasvoi hoitojen jälkeen kiharat entisen suoran tilalle. Jaksat vielä noin kauniisti hymyilläkin. Voimia sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
 9. Ensimmäinen ajatukseni oli, että oletpa rohkea nainen. Tuolla asenteella taudit kyllä saavat kyytiä, se on varma! Onnea eteenpäin :)

  VastaaPoista
 10. Kaunis olet vaikka ilman tukkaa, hieno kallonmuoto oikeasti! Tukka on tosiaan uusiutuva luonnonvara ja pieni hinta tässä tapauksessa. Omista hoidoistani en vielä tiedä mitään, mutta ajattelin ottaa mahdollisimman oman tukan kaltaisen peruukin, jos tarvista tulee...

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)