PÄÄMÄÄRÄTÖNTÄ PYÖRINTÄÄ PIHASSA

Mitään sen kummempaa kuvaus tai kirjoitteluajatusta ei mulla tänään edes ollut mielessä,mutta jotenkin olo on levoton ja keskittymiskyvytön,joten pitihän siellä pihalla sitten kuitenkin käydä jotain kuvasia nappaamassa,jotta saa edes tikusta asiaa ja riittävän rauhallista puuhaa tähän mun nykyiseen fyysiseen olotilaan nähden, täällä blogin parissa.
Nimittäin ihan ekana ei ole mielessä esim.alkaa kääntää maata lapiolla tai roudata kiviä kottikärryllä paikasta a paikkaan b sen verran huterahko on fiilinki.

Viimepäivät on ollut todella kosteaa,mutta lämmintä. Aamulla,kun suuntaa ulos voi ilmassa jo aistia lähestyvän syksyn,valitettavasti.
Pieniä kävelylenkkejä olemme koiran kanssa tehneet parikin kertaa päivässä;ihan omaan tahtiin;eli melko hitaasti,mutta varmasti kuitenkin.
Rikkaruohot ovat myös saaneet parista penkistä kyytiä;aina pieni hetki puuhailua ja sitten piiitkä tauko.

Terassille panin esille jo hiukan kynttilöitä ja onhan siellä kesäkukkakin poikineen  ( kukahan muuten maalaisi nuo hirveän väriset ikkunaräystäät??)


Terassin "torneihin" istutin keväällä itse kasvattamiani mustasilmäsusannia,jotka olivat sisällä esikasvatuksessa erittäin komeassa kasvussa,mutta kylmä kevät teki tepposensa  ja suskit muuttuivat,  omaksi suunnattomaksi harmituksekseni ihan hirveiksi kräniksi. Luulin,että niistä ei ole kukkijoiksi tänä kesänä,mutta yllätys yllätys nämä osoittivat sitkeytensä ja ovat alkaneet tämän viikon aikana kukkia :)

Liljoja on alkanut jo avatua tuossa toisessakin penkissä.
Tämä Stargazer kyllä on muotoutunut melko omituisen muotoiseksi :)

Valkoisia viimevuonna istutettuja liljoja sekä vaaleanpunaisia tämän keväisiä istutuksia. 
Vaaleanpunaisten pitäisi kyllä olla kerrattuja,mutta eipäs siltä näytä..mrrrr!


Liljojen kanssa yhdessä kasvamassa tummempia ja vaaleampiaThe Fairy-ruusuja ja maahumalaa


LEPPOISAA LAUANTAIN JATKOA :)

20 kommenttia:

 1. Mahtava tuo terassi; tykkään tuosta polveilevasta kaiteesta, ikkunapeilistä, isoista kukkalaatikoistasi ja torneista eli ihan kaikesta :) Myös väärät liljasi näyttää hyviltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sentään ovat ihan kivan näköisiä,vaikka sorttimentti ei oikea olekaan :)

   Poista
 2. Onpa sulla ainakin kauniita kukkia, joista voi saada voimia sairauden voittamiseen. Tsemppiä!

  Mulla kävi susannoiden kanssa muuten samoin, istutin liian aikaisin ja nyt vasta on toisessa ruukussa ekat kukat auki.

  VastaaPoista
 3. Tämä kesä ei tosiaan ole suosinut kesäkukkia. Sinun kukkasi ovat kyllä upeita ja mielessäni istahdan terassillesi katselemaan puutarhan kauneutta.

  VastaaPoista
 4. Tuo sinun terassisi on kyllä sitten kaunis!
  Minä jo niin odottelen syksyä :)

  VastaaPoista
 5. Valtavan kauniita kukkia ja kaunis terassi! Anna vain rauhassa itsellesi aikaa sultella kaikkea, sillä jo pelkkä odotus, sitten hoitojen alku ym. vie paljon voimia ja tietysti hoidotkin vaikuttavat väsyttävästi ja monella muullakin lailla. Voimia sinulle kaiken tämän keskellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka;mahdollisimman rauhallisesti se on vaan opeteltava ottamaan.
   Tuntuu,että ei edes päiväunille olisi valmis antamaan periksi,mutta pakkohan se on sitten nukkua,jos nukuttaa,ettei ihan sekoa unenpuutteeseen.

   Poista
 6. Kauniita on sinun kukkasi,ja tuo terasi on upea.

  VastaaPoista
 7. Siellä on todella kaunista!

  VastaaPoista
 8. Kaunista! Ihana tuo kerrottu vaaleanpunainen petunia <3 Tosi kostea ilma, ihan nahkea olo heti, kun jotain vähän tekee. Jaksamisia, otahan rauhallisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan;ei tarvitse kuin avata ulko-ovi,niin heti on hiki ihonpinnassa.

   Poista
 9. Terassikukkasi ovat reheviä ja hyvännäköisiä. Ja koko puutarhasi upea. Malta nyt ihailla itsekkin. Aina ei tarvitse olla puuhaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitää itseä ottaa ihan oikeasti niskasta kiinni tässä asiassa;että opettelee vaan ihailemaan eikä niin kovasti murehdi tekemättömästä. Ehdin sitten taas ensi kesänä sitä tekemään yllin kyllin :)

   Poista
 10. Onpas teillä ihanan rehevää ja kaunista! Kesäkukkiakin on monensorttisia ja kaikki niin hyvinvoivan näköisiä. Mulla kukoistaa ainoastaa miljoonkelloamppelit kuistin suojissa. Yritäpä nyt osata myös levätä ja ottaa ihan rauhallisesti. Katselet kättesi jälkiä puutarhassa ja imet kasvivoimaa tulevaa varten!

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)