MUKAVAA VIIKONLOPPUA!

Hurrikaanit Leslie ja Michael sitten saivat myrskyjensä rippeet puoliltapäivin tännekin päin maata ja vettä on tullut siitä asti ja tuulikin hiukan kovemmin huojuttelee puita,mutta onneksi ovat jo suurimmat voimansa muualla purkaneet,että taidamme kuitenkin selvitä ilman isompia vaurioita.

Meikäläisellä viikonloppu taitaa mennä aika pitkälti lepäilyn merkeissä. Josko ensi viikolla sitten jaksaisi istutella nuo eilen ostamani sipulikukat.

Eilen illalla oli kivan värisiä pilviä taivaalla,niistä oli ihan pakko ottaa muutama kuva samalla,kun olin koiraa pissattamassa.10 kommenttia:

 1. Ompas komeet pilvitaivaat kuvissasi. Leppoisaa viikonloppua, sipuleilla ei ole vielä mitään kiirettä tähän aikaan maahan.

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs on komean väriset pilvet!

  Mukavaa viikonloppua, levollista!

  VastaaPoista
 3. Hienon värisetset pilvet,hyvää viikonloppua:))

  VastaaPoista
 4. Minäkin kuvailin parina iltana pilviä talkoohommien lomassa, kun meillä pihassa niitä harvoin näkyy. Mukavan värisiä ne joskus ovat, kun sattuu oikeaan aikaan katselemaan ja kuvaamaan.

  VastaaPoista
 5. Mukavaa viikonloppua sinnekin! Sipuleiden istuttamisella ei ole vielä mikään kiire, lokakuussakin ehtii vallan hyvin teilläpäin.

  VastaaPoista
 6. Tuosta ekasta kuvasta tulee mieleen se Muumi-filmi, jossa Muumit leijuvat pilvien päällä! Hienoja kuvia. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kaunis tuo punainen pilvi sinistä taivasta vasten! Eilen sai kauniita iltakuvia, tänään olikin sitten ihan toinen tunnelma sateen ja tuulen ansiosta. Mulla on maanantaina sipulikukkien istutuspäivä näillä näkymin, viikonloppu menee töissä.

  VastaaPoista
 8. Kauniilta näyttävät sinun ottamasi pilvi kuvat,ovat kauniin punaisia

  VastaaPoista
 9. Erikoisen värisiä pilviä.
  Kuule Katja, viitsisitkö blogata uuniomenareseptin, jolla tapaat tehdä niitä, jos ehdit. Meillä alkaa kypsyä punaiset omput ja ajattelin kokeilla uuniomppuja. En ole ikuna niitä tehnyt. Kivaa viikonloppua teille päin !

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)