TULIAISET,LILJAN TUNNISTAMISTA JA VIELÄ TUNNUSTUSKIN

Nuorimmainen 9-v. eilen taas todisti ihanasti empatiakykynsä. Hän tuli kädentaitoryhmästä kotiin ja selitti niin tärkeänä;että äiti,kun sulla on nyt ne hoidot ja kaikki,niin minä tein sulle tämmösen sormuksen piristämään. Ja tottahan tuominen ja hänen hyvä ajatuksensa piristikin hiukan väsähtänyttä mieltäni valtavasti <3

Mieskin muisti minua jo edellisviikonloppuna Intian-tuliaisella. Tämä tyrnevänä seisokeleva sorsanpoika pääsi tietenkin ulos terassia komistamaan :)

Mosaiikkityö on nyt siinä vaiheessa,että toisen siiven palat on liimattu paikalleen. Kun en ole mitään kursseja käynyt tms. niin en ole ihan varma miten noita mosaiikkeja pitää työhön asetella...joten ihan mielivaltasesti olen sitten toiminut.
Vielä toinen siipi valmiiksi, työn kuivatus ja sitten saumaus.

Mosaiikki-innostukseni sai alkunsa joskus aikanaan,kun tein paperi ja tapettisilpuista Miisan huoneeseen tällaisen isohkon kissa-taulun

Jo melkeinpä ammoisista-ajoista lähtien on pihassamme kasvanut tällainen päivänlilja,jonka merkkiä en tiedä. Kukka kasvaa melkeinpä metrin korkuisen varren päässä.
Tunnistaako joku teistä lukijoista mikähän lienee tämän perennan lajike??

Kiitos kovasti Heddas-blogin Heidille tunnustuksesta. Alkutaipaleella olevalle bloginpitäjälle nämä ovat aina kullanarvoisia juttuja :)


 Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu
    vain Post it - lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat
    sen eteenpäin.
Jaan tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille:

18 kommenttia:

 1. Voi, kiitos tunnustuksesta!
  Ja miten ihanat tuliainen ja lahja ♥
  Rusopäivänlilja kukkii korkeilla varsilla, minulla jopa lähes kaksimetrisillä varsilla. Mutta tuossa kukassa on jännästi tuollaista kirsikanpunaista, joten en ole varma, ja terälehdetkin näyttävät ehkä vähän leveämmiltä. Toisaalta vanhana maatiaislajina siinä saattaa olla paljonkin vaihtelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rusopäivänliljaa olen minäkin ajatellut,mutta sitten kuitenkin joku tuossa on erilaista kuin näkemissäni rusopäivänliljoissa. Mutta tosiaan tuo on ollut jo kymmeniä vuosia täällä.

   Poista
 2. Kiitos katja Tunnustuksesta Laitan etenpäin.
  Kyllä sinä sait kauniit lahjat. on taitava tyttö kun noin hienoja koruja osa tehdä,ja
  tuoda äidille hyvää mieltä

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta, Katja <3 Lämmittää kovasti mieltäni :)
  Kivan sormuksen tyttö teki ja voi miten onkaan ajattelevainen. Komea on sorsasi!Sun mosaiikki etenee huikeeta vauhtia ja näyttää todella hyvältä. Asettelutapojahan on paljon erilaisia ja aina voi laittaa palat vapaasti. Sun kissatulu on kans tosi makee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on mosaiikin teko hiukan jäänyt,kun on ollut niin väsynyt fiilis,että on päivä mennyt melkeinpä sohvan pohjalla,mutta josko illalla hiukan jaksaisi taas näpräillä ;)

   Poista
 4. Katja! Lämmin kiitos tunnustuksestasi! Sinulla on ihana pikkutyttö, tulee niin mieleen ajat kun omat oli vielä pieniä. Terveisiä teidän koko perheelle, Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi. Tällaiset hetket ovat niitä jolloin sitä osaa olla kiitollinen lapsistaan.

   Poista
 5. Ihana sormus! Mitä materiaaleja siihen on käytetty? Kiitos tunnustuksesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen,että valmiiseen sormuspohjaan on upotettu tuo helmi.

   Poista
 6. Kaikkea ihanaa siellä:) Onnittelut tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 7. Jostain tänne löysin ja tykkäsin kovasti, niin päätin jäädä lukijaksi! Kyllä tulee ihana perhonen!

  VastaaPoista
 8. Onnea tunnustuksesta,kaunis perhonen on tulossa,löysin tänne Irma siskoni kautta blokista Elämää erimuodossa,taidanpa tulla lukijaksi:)

  VastaaPoista
 9. Nytpä tiedän, mistä tyttäresi ovat lahjakkuutensa perineet. Tuo kissataulu on mainio ja kekseliäästi toteutettu. Perhosesta tulee upea, odotan innolla seuraavia kuvia.
  Kauniin sormuksen sait lapseltasi lahjaksi.
  Jos tytärtäsi kiinnostaa enemmänkin koruaskartelu, saa Tallinnan Karnaluksista edullisesti mm. koruaskarteluun noita sormuspohjia ja helmiä. Sinne kannattaa tehdä retki, jos jaksatte ja jos kiinnostaa.

  VastaaPoista
 10. Liljaasi katselin ja heti ensi silmäyksellä katsoin, että se on rusopäivänlilja. Vain tuo väri vähän askarruttaa kun se on niin "hento", omani kun on selvästi ruskeampi.

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)