MISTÄ TUOTA VETTÄ OIKEIN TULEE??

Hyvä tavaton miten onkaan vettä satanut viimeisten vuorokausien aikana; tytöille jo totesin,että saavat mennä kouluun meidän intiaanikanootilla,jos pian ei sade lakkaa :)
Ei ihan otollinen keli kevätsipulikukkien istutukselle tai millekään muullekaan pihahommelille.
Katetulle terassillekin vesi tuiskaa tuulen mukana niin,että happea olen käynyt haukkaamassa ovelta tai no,pikaisesti tietysti sateenvarjon alla ja Nokialaiset koivessa, koiraa pissattaessa.

Rännit ovat olleet kovilla.

Raparperilaatat ihan upoksissa

Sisätiloissa on ollut mukava seurailla Ranen ja Siirin puuhailuja.
Saivat akvaterraarioonsa uuden kasvinkin,tuollaisen saniaisen. Lähinnä hommasin sen Siirin piilopaikaksi,kun tuo Rane on senverran kovaa äijjää kosintapuuhissa. Pääsee neitokainen hiukan hengähtämään omaan rauhaansa :)


Kuivempaa viikonloppua toivotellen :)

9 kommenttia:

 1. Tämä on sellainen Ranen ja Siirin ilma :-D Ihana kuva heistä, hienoa että Siirillä on nyt oma budoaari missä hengähtää ;-)
  Hurjan näköiset vesikuvat, eilen soitti ystävä Turusta ja sanoi, että sielläkin kadut lainehtivat. Voi ei, toivottavasti ei nyt jouduta turvautumaan kanoottiin!

  VastaaPoista
 2. Teillä lienee satanut vielä enempi kuin meillä, vasta yöllä alkoi ja nyt päivälläkinm ollut taukoja, Toivottavasti loppuukin ajalaan ette itosiaan tarvi kanootilla kouluun mennä.

  VastaaPoista
 3. Vedenpaisumus on luultavasti tulossa, vettä on täällä satanut koko päivän ja enimmäkseen kaatamalla. Kohta ei alapihalle voi tosiaankaan ilman pelastusrengasta mennä. Sipulit mielessäin odotan päiviä aurinkoisia.

  VastaaPoista
 4. Melkein toivoisi, että itselläkin olisi räpyläjalat ja kosteudesta tykkäävä nahka, niin kuin Ranella ja Siirillä. Niistä vois olla hyötyä, jos tämä keli jatkuu... :).

  VastaaPoista
 5. Täällä Kaakkois-Suomessa on satanut kaatamalla koko päivän. Olipa mukava haravoida kaatosateessa. No, ei siis todellakaan ollut. Akukin oli kuin märkä silakka! Pesin sen ulkoilun jälkeen Pantene-shampoolla. Nyt on hyväntuoksuinen poika!

  VastaaPoista
 6. Kyllä sitä vettä on meilläkin satanut kaatamalla,tänään kokopäivän,huh,huh
  Ranella ja siirillä on mukava uiskennella,hauskat ovat niiden olot

  VastaaPoista
 7. Onpa nuo sammakot symppiksiä:)

  Sama juttu meillä veden kanssa, piha on aikamoista velliä.

  VastaaPoista
 8. Samaa täällä ihmetellään, mistä tuota vettä oikein riittää. Ei ole tosiaan oikein sipulikukkien istutusilma, hukkuisivat pienet varmaankin. Kuivempia kelejä toiveissa:)

  VastaaPoista
 9. Piipahdapa blogissani. Siellä on sinulle jotain...

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)