TINTTIEN KUVAUSTA OSA 2

Tänään panin kameran jalustalle ja ilma oli hieman kirkkaampi harmaa päivä kuin eilen.Nyt kuvista tuli inan selkeämpiä,mutta rakeisia vieläkin. Seuraavaksi kuvaan sitten poutaisella säällä jalusta mukana,josko sitten tulisi edes yksi selkeä räpsy :)

Sitten,kun tästä kuntoudun on ehdottomasti hakeuduttava jonnekin sopivalle kurssille oppimaan kuvauksen perusteita. Mun on ihan turha edes lukea tuota kameran manuaalia,kun on mulle ihan täyttä hepreaa,en tunne edes termistöä.
Parhaiten opin,kun joku näyttää kädestä pitäen miten pitää toimia ja tekemällä omia muistiinpanoja.
Oon niin tyytyväinen itseeni,kun olen tällä viikolla jaksanut lähteä tekemään jo sellaisia puolen tunnin hitaita lenkkejä koiran kanssa. Korvissa soi ja välillä pyörryttää,mutta todella hyvä fiilis loppujen lopuksi,kun on hiukan edes päässyt tuonne raikkaaseen ilmaan  ja luontoon  liikuskelemaan.
Siitä hyvästä aion palkita itseni nyt Metsämarja-siiderillä :)

Leppoisaa loppuviikkoa kaikille !

17 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että olet jaksanut liikkua enemmän. Samanlaisia ajatuksia tuosta kuvaamisesta. Haluaisin paremman kameran, mutta tarvitsisin sitten kunnon ohjausta, jotta osaisin käyttää sitä. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti saatava kädestä pitäen opastusta joltakin osaavalta :)

   Poista
 2. Kiva, että olet jaksanut uhmata huimausta ja huonoa oloa. Liikunta kyllä palkitsee, vaikka lähteminen onkin vaikeaa. Ja hyvistä töistä kannattaa aina itseään palkita.
  Aivan ihana tuo yläbannerin kuva. Onko se tyttäresi tekemä?
  Olisi kiva mennä sellaiselle valokuvauskurssille, jossa vetäjän kanssa kuljettaisiin kuvaamassa ja hän opastaisi aukkojen ja valotusaikojen valinnassa. Käytännössä oppii parhaiten, mutta osaajan opastuksella voisi päästä vähän helpommalla. En oikein tykkää minkään sortin teoriatunneista, vaikka ne varmasti tärkeitä ovatkin. Netissä olen bongannut ihan hyviä vinkkejä aloittelijoille, mutta pelkästään lukemalla ei oikein tunnu meikäläisen päähän oppi enää menevän.

  VastaaPoista
 3. betweenland: onhan se Julian piirtämä. Halusin persoonallisemman bannerin Lootuksen-kukasta siihen ja hän toteutti ajatukseni :)

  Olen niin hyvällä mielellä,kun olen jaksanut mennä tuonne metsään nautiskelemaan syysilmasta. Mieli on ollut huomattavasti korkeammalla.

  Teoria on niin puuduttavaa;siksi kaipaisinkin ihan konkreettista opastusta erilaisista kuvaustilanteista.

  VastaaPoista
 4. Ihana että olet saanut voimia lisää liikkumiseen,raitis ilma kyllä tekee hyvää.
  niin, nyt sinulla onkin uusi kamera,siinähän se aika menee mukavasti kun opettelee ja kokeilee kuvien ottoa.Onnea uudelle kameralle.hauskoja kuvia olet ottanut tinteistä
  Minä en ole viellä aloittanut lintujen ruokintaa, mutta lähiakana aloitan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raitis ilma piristää kyllä kummasti ja se,että pääsee edes hetkeksi pois kotiympyröistä :)

   Poista
 5. Linnut ovat todellisia syksyn piristäjiä. Niiden iloista ja eloisaa piipahtelua lintulaudalla on kiva seurata. Tuosta valokuvauksesta, kuvat varmasti paranevat harjoittelun ja kokemuksen myötä. Mitä enemmän kuvaa, sitä enemmän oppii.
  Voimia tervehtymiseen. En aina itse muista olla kiitollinen terveydestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on,että ei sitä ole aina mielessä kuinka onnillinen sitä saa olla,kun on itse terve ja melkeinpä vielä onnellisempi siitä,että lapset ovat terveitä.

   Poista
 6. Ihania kuvia! Linnuissa on sitä jotakin, ne ovat ihmeellisen voimaannuttavia otuksia!
  Voimia sinulle, luonto antaa omaa piristystään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä;luonnossa liikkuminen ja sen seuraaminen virkistävät mieltä sekä kroppaa :)

   Poista
 7. Olet kyllä niin mainio, Katja! Ei valituksen sanaa, vaikka täytyyhän tuon sairauden taltuttaminen olla tosi rankkaa. Iloitset vain, että jaksat lähteä kävelylle koirien kanssa. Sinulla on hyvä asenne, joka varmasti auttaa parenemisessa!

  Tykkään reippaista ja nokkelista sinitiaisista. Kivat kuvat olet ottanut niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä hiukan aina täytyy purnata,mutta yritän iloita pienistä edistysaskeleista,kun tosiaan välillä on niin väsynyt,että ei oikein muuta jaksa kuin olla vaan.

   Poista
 8. Hienoa, että jaksat jo vahän ulkoilla! Se tekee hyvää. Toivon sinulle kirkkaita, kuulaita syyssäitä, jolloin saisit nauttia ulkoilusta enemmän! Voimia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henkkumaaria! Kuulaat syys-säät olisivat niin mukavia vesisateiden ja harmauden jälkeen :)

   Poista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)