MAANANTAI-URAKKA

Nyt,kun olo on taas hiukan kohentunut otin raivauskohteeksi kuopuksen huoneen ja voi huh-huh mikä sotku siellä olikaan. 200l jätesäkki tuli täyteen kaikenlaisesta silpusta ja tilpehööristä,joista ei mihinkään käyttöön enää todellakaan ollut.
Monen monta sukkaakin  löysi jälleen parinsa  : )

Todennäköisesti tulen vielä kuulemaan mutinaa siitä,että huoneesta ei enää löydy mitään,kun on siivottu,mutta ainakin äidillä on tyytyväinen mieli,kun huoneseen uskaltaa kurkata ilman,että verenpaineet kihahtavat huippunsa.

Eilen kiersimme kolmessa eri paikassa nautiskelemassa isäinpäivän kakkukahvit.
Tytöt olivat leiponeet papoille kaurakeksejä sekä tiikerikakkua ja minä väkersin niiden lisäksi omalle isälleni vielä kranssin puolukanvarvuista.Mukavaa alkuviikkoa kaikille!

34 kommenttia:

 1. Onpa upea kranssi! Ihanan vihreät ovat puolukanlehdet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon mukaan säilyy pitkään noin vehreän oloisena :)

   Poista
 2. Vaude mikä kranssi!! Mukavaa kuulla, että voit nyt paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä hoitojen välillä ehtii olo aina hiukan petraantua kunnes sitten taas annetaan uusi "myrkkysatsi",mutta onneksi enää yksi kerta jäljellä :)

   Poista
 3. Aivan ihana kranssi, voi että kun minäkin malttaisin ja osaisin tehdä noin ihania.Vaan kun en...
  Luin tuota sun edellistä postausta ja wautsi että sun isä on taitava puuseppä, ei ole sitten ensinkään ihme, että myös sinulla on kädentaidot kohillaan. Kyllä tuollatavoin säästää pitän pennin kun on taitava tekijä.
  Yritin aikasemminkin käydä sun blogissa, mutta jostain syystä en päässyt ja siksi kommentoiminen on jäänyt. Nyt pääsin läpi.
  Hienoa että voit paremmin nyt. Mukavaa marraskuun jatkoa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisikohan kirjautumisongelma johtua siitä,että olen luonut kaksi eri tiliä joilla kirjaudun tänne omaan blogiini ( sen takia,että saan lisää tilaa kuvilleni...)???
   Itse olen oppinut paljon kärsivällisyyttä näiden pikkuvärkkäilyjen parissa;en ihan ole enää niin mulle-heti-kaikki-valmiina-tyyppi kuin ennen:)

   Poista
 4. Kranssissa on niin vahvan vihreät nuo lehdet, että on herkullisen näköinen. Yksinkertainen on kaunista -sanonta pitää taas niin paikkansa.
  Ahkeria ovat tytöt olleet - niinkuin äitinsäkin. Varmaan tuli sinulle hyvä olo pontevan siivousurakan jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi huomasin illemmalla,että tytölläkin oli kivampi olla siellä huoneessaan ja panna leikkiä pystyyn :) Nyt pitää vaan itsekin olla tiukempana siinä,että tyttö myös pitää tavaransa ojennuksessa.

   Poista
 5. Aivan ihana kranssi,puolukan varvuista tuleekin kauniin vihreä kranssi
  Mukavaa että voit nyt paremmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniin vihreä siitä tosiaan omastakin mielestäni tuli :)¨
   Itselläkin on hyvä mieli,kun on jaksanut hiukan ulkoilla ja puuhailla pikku juttuja.

   Poista
 6. Aivan mahtava puolukkakranssi! Mukavaa viikon alkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko samaa toivottelen sinnekinpäin :)

   Poista
 7. Ihana kranssi, helposti kaunista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä kaikenlisäksi mukavaakin puuhaa :)

   Poista
 8. Kaunis kranssi, olet perinyt isältäsi kädentaidot.
  Käsittämätöntä, miten lasten huoneisiin kertyy kamaa, jolla ei tosiaankaan ole mitään käyttöä - edes sen lapsen mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli ihan mieleen nämä joskus telkkarissa näytetyt ohjelmat hamstraavista ihmisistä,kun siinä yhdessä tavaroita lajiteltiin. Kovin oli vaikea luopua jostakin jota ei ole edes nähnyt, saati käyttänyt pitkiin pitkiin aikoihin...

   Poista
 9. Kiva, että voit paremmin. Vieläkö hoidot jatkuvat? Kaunis kranssi. Enpä varmaan osaisi tehdä. Mun pitää hankkia uusi kranssi, sillä kerrostalon ovessa se tekemäni vaahteranlehtikranssi on jo kuivunut kamalan näköiseksi. Itä-Suomen talon ulko-ovessa vaahterakranssi on säilynyt kauniina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös ihan hyvänä pysynyt ulko-ovessa vaahterakranssi.

   Vielä on yksi sytostaattihoito,sitten pikku tauko ja sen jälkeen mojovat satsit sädehoitoa.Herceptin-tiputukset jatkuvatkin sitten ensivuoden elokuulle asti aina kolmen viikon välein,mutta niistä ei onneksi ole niin kovia sivuvaikutuksia kuin sytostaateista.

   Poista
 10. Wau, upeasti hoidettu urakka!

  Ihana kranssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä mieli lepäsi,kun meni illalla tyttöä peittelemään yöunille putipuhtaaseen ja siistiin huoneeseen :)

   Poista
 11. Kaunis kranssi! Yksinkertisen tyylikäs. Saisipa itsekin innostusta tuollaisen tekemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan puolukanvarpujahtiin ennenkuin lumi tulee :)

   Poista
 12. Saaripalstalla on sinulle tunnustus! Olet näköjään saanut sen joskus aiemminkin, mutta ehkä se ei haittaa.

  VastaaPoista
 13. Mitenkä kiedoit puolukan varvut kranssiin kiinni. Yritin tiirata, onko siellä jokin kehikko sisällä, muttei näy mistään kohtaa. On niin tieheä kranssi, hienosti tehty. Veikkaan, ettei helpommasta päästä, kun puolukan varret on niin pieniä.

  Kiva kuulla, että olosi on taas kohentunut. Se on sitä aaltoliikettä. Meidän iskä sai vähän huonoja uutisia eilen. Nyt jätetään hylkimislääke pois ja katotaan, onko sillä vaikutusta. Toivottavasti arvot olisi paremmat kolmen viikon päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, aaltoliikettä se on. HOitojen jälkeiset 1.5 viikkoa menee pitkälti zombiena ja sitten alkaa taas olotila kohenemaan.

   No voihan...tuollaiset uutiset eivät kyllä ole mukavia ja vielä,kun teillä on ollut muutakin murhetta tänä syksynä. Toivottavasti lääkkeen pois jättäminen tuo apua.

   Kranssin kehikoksi taivuttelin muutaman pajupuunoksan johon rautalangalla veivasin kiinni kolme 5-6 puolukanvarvun nippua (ylä ja ala-reunaan sekä keskikohtaan)

   Poista
 14. Tuttu tarina ja taas olis edessä. Ehkä seuraavana vapaapäivänä kun olen yksin kotona, voin hyökätä urakkaan kiinni. Ja silloin saa eniten häviämään, kun ei ole estelijöitä--
  Upea kranssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepulis;yksin olisin suoriutunut työstä huomattavasti helpommalla, ei olisi tarvinnut neuvotella niin monen nippelin ja nappelin kohdalla ;)

   Poista
 15. Taidokas ja kaunis puolukanvarsikranssi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kruunuvuokko! Ihan oli kiva sitä väkertää,kun saa rauhassa ajan kanssa tehdä.

   Poista
 16. Kaunis kranssi! Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)