10 KUVAA KESÄÄN

Minulta on vallan unohtunut laittaa tämän haasteen maaliskuun kuva,mutta tässäpä se tulee. 
Ainoa ero edelliskuukausiin taitaa olla se,että aurinko paistoi,kun tämä kuva otettiin,vaikka se ei niin kovin hyvin tässä erotukaan.
Lunta ainakin on vielä ihan liikaa...


*****************************************************

Tänään aloittelin sitten työt. Viime yö meni kelloa vilkuillen ja vällyissä muljaten,kun jännittää kuitenkin senverran,että miten kuntoni kestää työnteon rasituksen ja toki myös uudessa paikassa työskentely vaatii omat opettelunsa.

Selässä tuntuu,että töitä on tänään tehty,mutta eiköhän sekin vaiva tästä päivien myötä friskaannu,kun kroppa taas voimistuu  töitä tehden  sekä vapaa-aikana sitten lenkkeillen ja uiden :)

Krookukset korissa eivät ihan vielä ole auenneet,mutta eipä kyllä paljoa puutukaan.

25 kommenttia:

 1. Hienoa, nyt on eka työpäivä takana! Itselläni menee yleensä lyhyemmänkin poissaolon jälkeen ensimmäinen päivä vähän ihmetellessä, kunnes rutiini taas löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se pakkaa menemään ja mulla tosiaan on vielä uusi työskentelypaikka,niin sekin vielä tässä lisäjännäyksenä,mutta ihan kivasti on sujunut :)

   Poista
 2. Ihanat krookukset! Ai niin, sä aloitit tänään työt. Tsemppiä ja voimia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä eilen illalla jo olin aikalailla puhki,vaikka kevyesti olenkin päässyt aloittelemaan,mutta eiköhän se jo muutaman viikon kuluttua näytä taas ihan toisenlaiselta :)

   Poista
 3. Jaksamista töiden alkuun ! Itse aloitin samassa tilanteessa ensin lyhyemmällä työpäivällä, työaikaa nostettiin sitten parin kk päästä normaaliksi. Alku on kyllä aina pitkän sairasloman jälkeen shokki, ja niinhän se tosiaan on jo kesälomankin jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä kesälomankin jälkeen tosiaan menee pari päivää hiukan niinkuin vaan ihmetellessä,että "pitäiskö tässä oikein ruveta taas töitäkin tekemään ;)"

   Poista
 4. Hienoa että eka päivä meni noin reippaasti! Ensi yönä varmaan nukuttaa aikaisin, kauniita unia siis ja antoisaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kiva, että eka työpäivä meni mukavasti! Kyllä se rutiini taas löytyy, huilaat aina tarvittaessa :)

  VastaaPoista
 6. Ihana pannari ja krookukset. Onnea ja voimia uudelle työpaikan alkamiselle:)

  VastaaPoista
 7. Siitä se alkaa! Voimia ja tsemppiä! Toisaalta varmaan piristää päästä "ihmisten ilmoille" pitkän kotona olon jälkeen. Toisaalta on varmasti rankkaa alkuun, vallankin jos kaikki on uutta. Meikä seuraa tuonne työmaailmaan sitten elokuussa. Loppuu tässä koneella notkuminen. ;O)

  VastaaPoista
 8. Mukavaa työviikkoa :) Aina se eka päivä rasittaa enemmän, toivon että hyvin lähtee menemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukut on ihan itselläkin pystyssä sen puolesta :)

   Poista
 9. Ihanat tulppaanit ja krookukset. Ja tsemppiä työhön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilie! Sipulikukat on siitä kivoja,kun ne voi sitten kukinnan jälkeen kaivella pihalle kasvamaan :)

   Poista
 10. Tsemppiä työsaralle, alkuun voi tosiaan tuntua vähän väsyttävältä, mutta kyllä se siitä lähtee.
  Hienon yläbannerin olet taas tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,nyt kun jäi tuo pääsiäiskuukausi taakse,niin annoin munille kyytiä ja vaihdoin tulput tilalle :)

   Poista
 11. Hienoa, että olet palannut töihin! Niin se elämä vie eteenpäin. Tässähän ihan herkistyy, kun ajattelee, minkä ruljanssin olet käynyt läpi. Ja nyt uusi kevät ja uudet työt kutsuvat. Tsemppiä uuteen työhön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija <3
   Kyllähän tämä aikamoista myllytystä on ollut.
   Hoidothan minulla vielä jatkuvat tuonne joulukuulle asti ja pillereitä joudun popsimaan seuraavat 5 vuotta,mutta onneksi ne kaikkein rankimmat jutut ovat jo takanapäin :)

   Poista
 12. Ihanat krookukset, tuli jo niin keväinen olo niitä katsellessa! Onnea ja menestystä töihin, kyllä se rutiini äkkiä palautuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee;aina ottaa aikansa palautua pidemmän tauon jälkeen tuttuihin kuvioihin. Tai,no minulla on hiukan erilaiset työkuviot nyt kuin aiemmin,mutta kuitenkin :)

   Poista
 13. Tsemppiä minultakin työssä jaksamiseen! Ihanaa,että kaikki on mennyt hyvin ja nyt olet päässyt palaamaan työelämään.Ja edessä ihana, voimaannuttava kevät ja kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä tällaisen sairauden myötä on oppinut arvostamaan jokapäiväisiä arjen asioita aivan eri tavalla kuin aiemmin. Etenkin tuleva kevät antaa taas uutta potkua elämään :)

   Poista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)