KISSANÄYTTELYSSÄ

Sunnuntaina kävimme esikoisen kanssa  Satakissan järjestämässä kissojen esittelynäyttelyssä täällä Ulvilassa. Monenmoista karvakorvaa ja vähemmän karvattomampaakin korvaa oli siellä näytillä ja ystävälliset omistajat mielellään jutustelivat omista lemmikeistään ja kasvateistaan.

Lyhythäntäinen Cymric-rotu oli minulle aivan uusi tuttavuus
Tämä ihanuus oli vasta ihan pentu. Olisikohan tämä ollut Maine Coon..no ainakin oli niin pitkä,että ei mahtunut koko kroppa venytettynä kuvaan :)


Brittiläinen

EurooppalainenNämä Exotickit eivät ihan ole mun lemppareitaniDevon Rex


Sphynx oli jopa hiukan peloittavan oloinen

Näidenkään kaunokaisten rotua en tiedä,mutta  nuo oraanssiin vivahtavavt väritykset ovat  minun mieleeni.


Ja vielä yksi väritykseltään pitkäkarvainen versio meidän Hiltusestamme :)

16 kommenttia:

 1. Onpas siinä kissa poikineen, monen karvaista ja karvatonta. Vimpassa kuvassa ja kolmanneksi vimpassa ovat mun suosikit.
  Juuri äsken näin naapurin kissojen kevätkirmaisun. Puutarhasta juoksi terassille ja jatkoivat matkaa tielle 2 mustaa kissaa sellaista vauhtia, että vilaukset vain näkyi ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kissoja! Alin näyttää ihan norjalaiselta metsäkissalta ♥

  VastaaPoista
 3. Oih, nyt täytyy oikein <3-mellisesti kiittää näistä kuvista. Suloisia kissoja koko joukko, ...tai no se nyrpeähkö ehkä ei niin ja sphynxikin no joo...

  VastaaPoista
 4. Voi ei, niin ihania!!
  Tuo sphynx on kyllä kuin jostain kauhuleffasta. Onneksi joku hänestäkin tykkää, ei ole kissan vika, jos ihminen on jalostanut hänet karvattomaksi!
  Minusta on aina parempi mitä karvaisempi kissa, ovat nuo myrtsi-ilmeisetkin jotenkin hauskoja!

  VastaaPoista
 5. Joo, kyllä tykkään kissasta millä on karvoja:)

  VastaaPoista
 6. Suloisia kissoja, oli tosi kivaa niitä katsella. Kiitos tästä postauksesta :)

  VastaaPoista
 7. Onpa noita kissojakin monenlaisia! Nuo pitkäkarvaiset ja brittiläinen ovat kivoja. Karvatonta tai lyttynokkaista en haluaisi, vaikka minkäs ne itse ulkonäölleen voivat.

  VastaaPoista
 8. Suloisia kissoja,kaiken näköisiä ja kokoisia. ♥

  VastaaPoista
 9. Hauskoja kissoja. Karvaton kissa näyttää vihaiselta :D Suutattaakhan sitä olla ilman karvoja? ;)

  VastaaPoista
 10. Karvattomat kaverit eivät varmaankaan lähde ulos talvella.

  VastaaPoista
 11. Onpas monenkirjavaa naukujaa! Tuo karvaton näyttää ihan ulkoavaruuden otukselta, en huolisi. Kyllä tavalliset maatiaiset ovat ihan parhaita:)

  VastaaPoista
 12. Kauniita veijareita. Oranssi taitaa olla aika norjalainen metsäkissa, ainakin jos ne olivat isohkon kokoisia... ei sentään maine coonin kokoa. Ovat kauniita ja hauskoja kokemukseni mukaan (yhden kissan otoksella;).

  VastaaPoista
 13. Noi Cymricit on pitkäkarvaisia manx-kissoja ( ihan alkuperäinen rotu Manx-saarelta). Sphynxin alapuolella Siperian kissa, sitten on norjalainen metsäkissa tuo puna-valkoinen ( suorempi profiili kuin edellisellä +coonilla) ja pää on edestä päin kolmion muotoinen
  .Vikassa kuvassa on Siperian kissa, nassukka on pyöreä. Cooneilla on neliönmallinen nassu ja se on kookkain näistä kolmesta puolipitkäkarvarodusts ja kyllä se ekassa kuvassa oleva on Maine Coon, aika nuori sellainen vielä.
  Saitko silittää Katja Sphynxiä, ovat liho tai nukka on superpehmeätä. Ovat aika veijareita niinkuin rexit ,joka oli myös yhdessä kuvassa.Kissat on niiiiin ihania karvoineen kaikkineen ! Kiitos kuvista meni ihan ohi tämä esittelynäyttely .
  T. Leena ja Kissspojat ( entiset näyttelykonkarit nääs)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spyhxiä olen päässyt ottamaan syliin ja tunnustelemaan aiemmin kissanäyttelyssä eikä tunnu ollenkaan pahalta se iho vaan oikeastaan ihan mielyttävältä :)

   Poista
 14. ...anteeksi tuli noin pitkä stoori....ja kirjoitusvirheitä mukana....
  t. Leena ja KissskissPojat

  VastaaPoista
 15. Hola: tienes un blog genial, lleno de buenos e interesantes datos y quiero compartir contigo y tus lectores más información sobre la raza de gato Devon Rex y un video de fotografías del Devon Rex.

  Espero que te guste mi espacio y dejame un comentario si te apetece

  Saludos

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)