IHANAT PIONIT

Sateisen päivän jälkeen alkaa sää onneksi hiukan jo selkiintymään.Pian saakin sitten aloitella juhannuksen viettoa. Perinteisesti vietämme sitä ihan oman perheen kesken.Olemme todenneet sen kaikkein mukavimmaksi tavaksi. 
Saunomme koivuvihtaa läiskytellen,grillailemme hyvää sapuskaa,maistelemme pikkuisen hyviä juomia,pelailemme pihapelejä  ja toki ihastelemme ympärillämme olevaa kesäistä luontoa. 

Tänä vuonna ensimmäiset pionit avasivat kukkansa juuri sopivasti kuin juhlistaen keskikesää :)

Tämän pinkin yksinkertaisen pionin  istutin viimeviikolla ja urheasti se stressistä huolimatta jaksoi avata nuppunsa.Jos tunnistat kumman tahansa näissä kuvissa olevista lajikkeista,niin mielelläni ottaisin itselleni nimet ylös.Tämän Luvian saaristossa otetun kuvan myötä toivottelen kaikille kauniita juhannus-säitä. 
Ottakaahan rauhallisesti!

11 kommenttia:

 1. Jännän räväkät värit saaristokuvassasi.
  Mukavaa Juhannusta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle between!

   Kuva on jo jokusen vuoden vanha,mutta on jäänyt mieleeni tuo aivan mahtava auringonlasku mökiltä,jossa perheemme sai ihania kesäpäiviä vietellä.

   Poista
 2. Huomenna pääsen minäkin näkemään, minkäkokoiset ovat pionin nuput mökillä. Viime vuonna istutettu ei kuki, mutta kolme vuotta sitten maahan laitettu Sarah Bernhardt on saanut nyt aikaiseksi monta varteenotettavaa nuppua. Elän toivossa.

  Mukavaa keskikesän juhlaa sinulle ja koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Upea auringonlasku ja pionikuvat taas niin ihanat...!

  VastaaPoista
 4. Oi mikä auringonlaskukuva, vau ! Pionit ovat puutarhan kuningattaria, valtavan hieno kukkaloisto. Juhannuksen viettosi kuulostaa ihanalta ja rentouttavalta, oikein mukavaa juhannusta !

  VastaaPoista
 5. Kiitos samoin hyvää juhannusta:)

  VastaaPoista
 6. Ihanat pionit, en kyllä osaa sanoa mitä lajiketta edustavat. Ooh, mikä saaristokuva! Noh, eipä Luvian saaristosta rumia kuvia saakaan niin kuin ei kai mistään muualtakaan ;) Oikein mukavaa Juhannusta teille!

  VastaaPoista
 7. Mukavaa juhannusta! Olis nyt poutaa lopultakin. Taas on joka päivä sadellut johonkin aikaan. Ihana maisema!

  VastaaPoista
 8. Oih, kauniita!

  Mukavaa juhannusta myös sinulle!

  VastaaPoista
 9. Olisiko pinkki pionisi 'Karl Rosenfelt'? Kovasti on samannäköinen kuin omani, josta muutama kuva postauksessani 7.7.2012 'Pioni ja ruusuja'.

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)