ILTA MERI-PORISSA PART 2.

Joutsenperhe uiskenteli rauhaisasti vastarannalla. Tässäkin kohtaa tuli mieleen,että voih,kunpa olisi parempi putki kamerassa ;)Mäntyluotoa

Rantakukkia ja muitaPääasiassa tuli  kuitenkin treenailtua vauhdissa mukana pysymistä noita lokkeja kuvaillessa. Siksi niistä tulikin otettua tsiljoona-ja kaksi kuvaa :)
12 kommenttia:

 1. Oi, toi on hieno missä lokki ui kohti kameraa ja aalto murtuu sen rintaan!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuva joutsenista harmaa lato taustanaan. Muutenkin ihania kuvia! Meren rannalle kaipaan minäkin, ehkä ensi viikolla...

  VastaaPoista
 3. Oioijoi, kun hienoja kuvia ! Lentäviä lintuja ei ole helppo kuvata. Vasten aaltoa uiskenteleva lokki on jotenkin suloinen :)

  VastaaPoista
 4. Lokki laineessa on mun lempparini ;)

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia! niin joutsenista kuin lokeistkin. Hyvin olet saanut lokit kuvattua lennossakin, mutta nuo aaltokuvat aivan mahtavia.

  VastaaPoista
 6. Mahtavia kuvia. Yhdyn edellisiin tuon "lokki upoksissa" kuvan suhteen. Se on kyllä aivan upea.

  VastaaPoista
 7. Hienoja kuvia! Minäkin tykkään erityisesti tuosta lokista vettä rinnallaan. Oikein tuntee veden sileän läikähdyksen :)

  VastaaPoista
 8. Mahtavia kuvia tässä ja edellä! Meri on <3 Liian harvoin tulee aivan sen äärellä käytyä, mutta tietoisuus siitä, että se on kuitenkin niin kaukana on minulle todella tärkeä asia.

  VastaaPoista
 9. Ja hyvin oot kyllä vauhdissa mukana pysynyt!
  Täälläkin haaveillaan uudesta putkesta, reissussa mulla oli mukana isän putki ja sillä sai aika mukavasti kuvia kaukaakin.

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)