OLEN LÄTKÄSSÄ

Olen jo useamman vuoden haaveillut Partyliteltä erästä kynttelikköä. 
En juurikaan ole ostellut kyseisen firman tuotteita,koska ovat mielestäni aivan tuhottoman kalliita laatuunsa nähden. Mutta tämä yksi kynttelikkö se on vaan jaksanut kummitella mielessäni,vaikka ei ole ollut kuvastossakaan  enää hetkeen aikaan.
Kuinka ollakkaan satuin tuttavani,joka on Partyliten konsultti,poistomyyntisivuille ja yhytin tämän kynttelikön sieltä ja sain neuvoteltua siihen vielä rehdin hinnankin. 
Nyt mä olen sitten poltellut iltaisin kynttilöitä tässä ihanassa Hortensia-kynttelikössäni lätkääntyneenä  <3 <3
Ja toinen johon lätkäännyn entisestään on tuo meidän Quuppa-pollemme.  Pikkuhiljaa alamme pääsemään toistemme aaltopituudelle. 
Quuppaa on mukava käsitellä ja hän on luonteeltaan kivan utelias ihmisiä ja ympäristöään kohtaan.
Toki lenkeillä joskus joudumme käymään hiukan keskustelua siitä,että onko siellä kuusenoksalla mörköjä vaiko ei tai mennäänkö tuosta jättimäisestä vesirapakosta yli.Puhumalla ollaan noistakin tilanteista hyvin päästy ylitse.


Hevosen luottamus minuun on myös kasvanut.
Kun Quuppa tuli meille se ei tykännyt ollenkaan siitä,että sen päähän kosketaan ja aina oli sitä nostamassa pois harjan tai käden tieltä. Nyt,kun olemme ihan kahden ja rauhassa se oikein laskee päänsä syliini ja tykkää kovasti,kun harjaan sen otsaa ja otsatukkaa.Tuossa sairasteluni aikana tuli moneen otteeseen kelattua sellaistakin asiaa,että on monia ihan pieniäkin juttuja,joita on aina halunnut elämässään tehdä,mutta jotensakin ne ovat aina vaan lykkääntyneet ja lykkääntyneet.

No,hevosestahan minä haaveilin eläkepäivikseni ja se toteutuikin jo pikkuisen etuajassa,vaikka ei nyt ihan kyllä pikku juttu olekaan ;)

Yksi haaveeni on ollut nähdä valaita tai delfiinejä niiden omassa elinympäristössään vapaana meressä ja sen pääsin kokemaan Toukokuussa Azoreilla.Asia joka aina on jäänyt vain puhumisen asteelle on ollut Apulanta-bändin keikalle meno ja sen toteutimme mieheni kanssa viimeviikolla Porin Bar-Kinossa.
Olipa hieno kokemus pitkästä pitkästä aikaa,sillä lempparibändin keikalla on viimeksi tullut käytyä joskus vuonna miekka ja kivi :)


Ehkä seuraavaksi sitten katsastamaan Rammsteinia ;)

Viimeviikolla tuunaamastani pakista vielä yksi kuva. Kuten näkyy hyasintit tekevät jo kuolemaa ja ne pitää viikonlopun aikana uusia,mutta lähinnä halusinkin näyttää,että lisäsin hiukan tuijanoksia ja murattia aukkopaikkoihin.

Ette muuten arvaa kuka on jo käynyt tsekkailemassa kesäkukkien kuvia sillä silmällä,että siemeniä täytyy päästä viimeistään joululomalla tilailemaan :D :D

7 kommenttia:

 1. Niinhän se on, että pitäisi elää tässä ja nyt eikä "sitku"...

  VastaaPoista
 2. :) Niinpä kevät se sieltä tulla kolkuttelee, kunhan joulun saa vietettyä. Ja vielä uudenkin vuoden. sittenpä jo päivät piteneekin.
  Unelmia pitäs olla ja saiskin niitä vielä toteutettua, niin olis hienoa. Onneksi olkoon, kun oot saanut toteutettua omiasi :)

  VastaaPoista
 3. Kynttelikkö on toella kaunis hyvä että unelmasi toteutui Quuppa on niin komea hevonen, on kivaa että olette päässeet samalle aaltopituudelle se onkin tärkeää kun on yhteis luottamus.On se vaan kummaa miten voimakkasti ovat puutarhan kasvit mielessä,niin myös minulla,suunittelee kaikenlaista kesäksi mitä laittelee kasvamaan.viellä muutama kuukaus ,ja sitten se siementen laitto alkaa Hyvää joulun odotusta Katja:)

  VastaaPoista
 4. Enpä muista tuollaista kynttelikköä nähneeni Partylitellä, mutta vähin olen minäkin ostanut/käynyt kutsuilla/nähnyt tuotteita. Ja juuri samasta syystä eli kalleuden takia en ole raaskinut ostaa.
  Kaunis tosiaan on!!

  VastaaPoista
 5. On viisautta toteuttaa haaveitaan nyt eikä sitku...

  Kaunis kynttelikkö!

  VastaaPoista
 6. Kaunis kynttelikkö ja tuo hevosesi on kyllä tosi upea. Olen huomannut itsekkin, että kun jotakin asiaa oikein toivoo, se toteutuu ennemmin tai myöhemmin. Hyvää joulun odotusta sinulle.

  VastaaPoista
 7. Voi, täällä on vaikka mitä ihanaa. Tulen uudelleen tutkimaan sivujasi kunhan saan silmäni kuntoon. Torstaina olin Tilkassa silmäleikkauksessa.
  Kiitos käynnistäsi blogivieraana, nyt on ollut hiljaista noiden silmien takia. Vanhemmat tekstit ovat täynnä pihan kukkia. Odotellaan kevättä.

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)