KAHVITTELUA

Olen saanut kahdeltakin taholta; Tiinalta sekä Betweeniltä kutsun kaffeepöytään ja kiitos mikä ettei :) Hyvin haudutettu tee makoisan leivonnaisen sekä mukavan juttuseuran kera  kelpaa kyllä aina.
Tässä vastauksia pöydässä esitettyihin kysymyksiin.Katsellaan  niiden lomassa muutamia kuviakin.

1.Mikä on sisustustyylisi?
Tykkään valkoisista/vaaleista/luonnollisen värisistä pinnoista;niin huonekaluissa,sisustustavaroissa kuin seinissä,katossa ja lattiassakin.  Liian voimakkaat ja psykedeeliset väriyhdistelmät saavat minut levottomaksi ja suorastaan ahdistavat.
Toisaalta onhan minullakin keittiössä raitaa,telkkarihuoneessa ruutuja ja tähtiä,mutta,koska ovat neutraaleissa väreissä kuvioiden sekamelska ei niin pistä silmääni.
Moderni-tyyli ei ole ollenkaan minun makuuni. 
En ole valmis panemaan hirveitä summia kalusteisiin enkä myöskään halua olla niitä "joka vuosi"  vaihtamassa uusiin. 
Pitää olla sellainen "kodikas" tunnelma,ei liian fiiniä ja steriiliä vaan sohvalla pitää voida huitaista naamariin lautasellinen sapuskaa ilman,että pelkää sen likaantuvan :)


2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten?
Melkolailla tasapuolisesti joka huoneeseen,mutta keittiöön sekä telkkarihuoneeseen,jossa tulee eniten vietettyä kotona aikaa,ehkä ripauksen enemmän.
3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Omiin ja lasten harrastuksiin. 
Aivan surutta törsäisin tuohta kaikenmoisiin erilaisiin kasveihin,pihan rakenteisiin ja niistä puhuttaessa etenkin istutusalueiden rajaamiseen ja kattamiseen sekä kivettyihin polkuihin.
Omaan kotiin satsaaminenkaan ei juuri omaatuntoa kolkuttelisi. Omakotitalossa,kun riittää aina jotain pientä laitettavaa.4. Mihin käytät paljon rahaa?
En oikeastaan mihinkään;kun on pienet,päiväkodin keittäjätädin, tulot, ei voi ylenmäärin sijoittaa rahaa sinne- tänne. 
Jos mietin mihin kuluu kuukausipalkasta eniten rahaa on se ehdottomasti ruoka/taloustarvike ostokset.
Kevättä ja kesää varten yritän aina pitkin vuotta panna hiukan säästöön pennosia,jotta saan ostettua haluamiani kasveja,puutarhakoristeita tms.
Kesäkukkien ja vihannesten esikasvattamisella itse säästyy myös kivasti euroja erilaisiin hankintoihin.
Hevosenpitoon toki kuluu rahaa,mutta siinäkin yritän päästä niin halvalla kuin mahdollista;varusteet ostan käytettyinä,syötän perusravintoa ilman mitään kalliita erikoisrehuja, tallipaikka on omahoitotallilla,jossa siis jokainen hoitaa hevosensa itse,ostaa itse hevosen syömät heinät sun muut sapuskat jne.joten karsinavuokra on edullinen.
Ratsastuskoulujen nykyhinnoilla näin pidetyn hevosen kuukausikuluilla ratsastaisin kuukaudessa 4-6 kertaa ratsastustunnilla.


5. Mistä onnesta unelmoit?

Siitä,että koko perhe saisi elää loppuelämänsä terveenä ja tyytyväisenä omaan elämäänsä ja valintoihinsa.
Haaveilen myös maalle muutosta. Pienestä mökistä puutarhoineen järven rannalla,jonka pihalla koira saa kirmata vapaana,kanat kotkottelevat ,kaksi hevosta haukkaa heinää laitumella ja kissa pitää huolta jyrsijäkannan verottamisesta.

Toisaalta voisin kyllä talviajat viettää hyvin mieluusti jossain muualla kuin Suomen pakkasissa,joten enpä panisi pahakseni asuntoa jossain" tasaisen lämpötilan maassa" kuten esim. Azoreilla.6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
Lasten vakava sairastuminen/loukkaantuminen tai kuolema. Sen pahempaa huonoa onnea en voi kuvitellakaan.


7. Missä asiassa olet tunnollisin?
Työssäni katson olevani tunnollisin,siellä hommat tehdään niinkuin pitääkin ja ajallaan. Myös lemmikkieläimet perushoidetaan,vaikka pää olisi kainalossa.
Muista asioista ajattelen nykyään melkolailla rennosti (olen sitä kylläkin joutunut ihan itselleni opettamaan). Joten "asialliset hommat hoidellaan,mutta muutoin ollaan kuin Ellun kanat".

En jaksa ottaa turhaa stressiä mistään joulu/juhannussiivoista,ikkunoiden pesusta,kaappien järjestelyistä tai siitä,että koira ei tänään päässytkään kuin pissalenkille,kun satoi niin hemmetisti tai rikkaruohot jäivätkin nyppimättä,kun mieluummin istuskelin puutarhalehti kädessä terassilla :)
8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
Ihan vilpittömästi tapahtuneet unohdukset ja  hyvästä syystä myöhästymiset.

9. Mikä on naisen parhain ominaisuus?

10. Mikä on miehen parhain ominaisuus? 
Rehellinen pitää olla,niin hyvässä kuin pahassakin

Haluan kutsua seuraavat bloggaajat omaan kahvipöytääni:


Kahvikutsujen ideahan on seuraava; 

" Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, Liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa! 
Jos vastaaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi (Copy/Paste). (Ei ole pakko jakaa:) 
Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä, ystävän kanssa keskustellessa. Mitä vastaat seuraaviin kysymyksiin? Voit vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin"


Haluan myös kiittää Ireneä seuraavasta tunnustuksesta,jonka haluan tästä ottavan mukaansa ihan jokaisen,joka  täällä blogissani käy kyläilemässä.


En tahdo nyt saada millään kuvia ja tekstejä oikeille paikoilleen tässä postauksessa...Pahoitteluni siitä :/

22 kommenttia:

 1. Hienosti ovat kuvat ja tekstit näkyvillä ja upeat kuvat! Kivat vastaukset!
  Kyllä täytyy meidän olla tosi sitkeitä ja sisukkaita, kun selvitään näissä pakkasissa. Kyllä minäkin haluaisin päästä talveksi jonnekin lämpimään, löytyis vaan joku rauhallinen, turvallinen paikka. :)
  Kiitos vaan tuosta; Kiva kun olet täällä-tunnustuksesta. Kiva kun olet täällä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kahvittelukutsusta, Katja <3 Olen tähän jo kerran vastannut, joten menen kanssasi kahvihetken ihan samoilla jutuilla jookos :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kodikkaasta kahvihetkestä! Upeat kuvat ja vastauksista löysin paljon samaa mitä itse ajattelen.

  VastaaPoista
 4. Hyviä vastauksia! :) Kauniita kuurakuvia myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kaunista on nyt jokapuolella,verrattuna muutaman kuukauden takaisiin maisemiin :)

   Poista
 5. Kauniit kuvat kera hyvien vastausten! Erityisesti miellytti tapasi ottaa tietyllä tavalla asiat rennosti. Samaan olen vähän pakosta totutellut itsekin ja eihän se niin vaikeaa olekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä;kumma juttu,kun joutuu ihan opettelemaan ottamaan hiukan rennommin :)

   Poista
 6. Olet niin hienosti vastaillut kysymyksiin ja kauniita talvisia maisemakuvin.Kiitos tuosta kiva kun olet täällä
  tunnustuksesta. Kiva kun olet täällä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kauniit maisemat tällähetkellä,että ei juurikaan tarvitse kuin vain näpätä kuva jostakin :)

   Poista
 7. Sinulla on hyvät vastaukset, voisin useimpiin niistä yhtyä ihan täysin. Minustakin kodin tulee olla asukkaitaan varten ilman jatkuvaa pelkoa, että joku likaantuu tai menee pilalle. Meidän olkkarissa on lupa napostella mainostaukoleipiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin Between;kaameaa stressiä se olisikin lapsi -ja lemmikkiperheessä,jos joutuisi kokoajan menemään rätti kourassa ympäri taloa :D

   Poista
 8. Kiva kahvipöytäkeskustelu ! Ja kiitos kutsusta kaffeelle. Nappaampa kysymykset samalla mukaani.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Katja, kutsusta kahville :). Keskityn vastaamaan viikonloppuna. Virittäydyn kahvittelutunnelmaan lukemalla vielä uudestaan sinun kivat vastauksesi. Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 10. Onpas taas ihanoita kuvia. Ja mottomme on sama :)

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)