KIINNOSTAISIKO PUUTARHABLOGGAAJIEN KEVÄT-TAPAAMINEN??

Tuijan kanssa tuossa viestittelimme ja mieteimme,että olisi todella mukavaa tavata keväämmällä taas kaikkia blogituttaviamme.
Viime keväänähän meitä kokoontui isohko joukko hurahtaneita Tulppaanien Lumo-näyttelyssä. Kiertelimme Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan ja sen jälkeen suuntasimme lounaalle  sekä kahvittelemaan keskustaan. 
Pieni joukko jatkoi matkaansa vielä Talvipuutarhaankin vatsat pullollaan.
Juttua ja naurua riitti,vaikka useimmat tapasivat ensimmäistä kertaa. Täällä blogimaailmassa,kun on jo tullut "tutuksi",niin tuntui,että oltiin ihan kuin vanhoja tuttuja jo valmiiksi :)


Huhtikuussa on Messukeskuksessa OmaPiha messut 3.-6.4. sekä Marketan puistossa 24.5. puutarhamarkkinat. 
Olisiko halukkuutta, että mentäisiin porukalla jompaan kumpaan tapahtumaan tai johonkin muuhun tapahtumaan ja sen jälkeen vielä jatkamaan juttua ruokapöydän ääreen??

Laittakaa ihmeessä viestiä joko kommentin muodossa tai suoraan sähköpostiini,niin aletaan taas kasata joukkoa yhteen :)

katja.lammi@dnainternet.net


17 kommenttia:

 1. Ainahan tuollaiset tapaamiset kiinnostaa!
  Marketanpuistossa en ole käynyt ikinä:) Mutta messutkin käy...

  VastaaPoista
 2. Voisi olla ihan kivaa. Tosin nyt ole täällä kaakossa ja paikalle pääsy ei ole yhtä varmaa kuin viime vuonna...

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaisi kyllä tavata, mutta taitaa minulle olla molemmat vielä liian aikaisia matkustella. Mutta jospa seuraavana keväänä:)

  VastaaPoista
 4. Olisi kyllä kiva järjestää tapaaminen. En tiedä, onko tänä vuonna Billnäsin Puutarha-tapahtumaa, se olisi ihana kokea. Toinen houkutteleva tapahtuma olisi Loviisan avoimet puutarhat. Eija's Gardenkin voisi olla kiva paikka tapaamiselle. Täältä katsottuna kohteet ja tapahtumat ovat kaukana, mutta itse en pistä välimatkaa pahakseni.

  VastaaPoista
 5. Maria, Eija's Garden olisi myös vallan ihana :) Siinähän se on Loviisan kupeessa, itse olen käynyt Eijalla monta kertaa, mutta aina syksyllä..

  VastaaPoista
 6. Mukana kuvioissa! Eija's Garden olisi varmasti hieno paikka vierailla, samoin esim. Mustilan arboretum.

  VastaaPoista
 7. Juu, kiinnostaa kyllä! Mikä paikka vaan sopii, kunhan ei ajoitu vapun ja juhannuksen väliseen aikaan.
  Silloin olen töissä joka päivä!

  VastaaPoista
 8. Jos tapaaminen olisi jossakin Itä-Uusimaalla (Loviisa/Eija's Garden) niin ihan varmasti kiinnostaisi. Helsinkiin lähtöä en uskalla luvata, matka voi muodostua esteeksi...

  VastaaPoista
 9. Periaatteessa kiinnostaa, mutta varmaksi en voi luvata kun en tiedä kevään kiireitäni/voimiani ja Hesan suuntaan on kuitenkin Tampereelta matkaa.

  VastaaPoista
 10. Hmm... kivat kohteet ja sopivalla etäisyydelläkin! Helmikuun jälkeen osaan vastata käykö ajankohdat, nyt on liian aikaista.

  VastaaPoista
 11. Ilmoittaudun mieluusti mukaan :) Kun viime vuonna jäi sairastelujen vuoksi välistä treffitkin. Jos tapaaminen on Espoossa tai Helsingissä niin hiphei mukana. Kauemmas on varmaan mahdotonta päästä ilman autoa.

  VastaaPoista
 12. marketan puisto sopisi minulle hyvin läheisyytensä vuoksi:)

  VastaaPoista
 13. Kuulostaa hyvältä =) Tuon Marketanpuisto kuulostais hyvältä =) Eijas Garden on taivaallinen mutta sinne on niin hurja matka =)

  VastaaPoista
 14. Olisi mukavaa päästä tapaamiseen mukaan. Oma piha messut voisi sopia minulle parhaiten. Toukokuussa en todennäköisesti ehdi tapaamiseen. Toisaalta olen halunnut päästä Eijas Gardeniin, jos tapaaminen on kesäkuussa, olisi se kohteena ehdoton suosikkini.

  VastaaPoista
 15. Hienoa,kun innostusta riittää :D Eiköhän tässä jonkinsortin tapaaminen saada duunattua.

  VastaaPoista
 16. En osaa vielä sanoa omista kevään aikatauluistani mitään, mutta olisi ihana tavata! Eija on huipputyyppi ja Eija's Garden olisi kiva kohde, en ole käynyt siellä vuosiin. Olisi antoisa kaikille puutarhan ystäville.

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)