Kasvihaave toteutettu

Meikäläinenhän on  tunnetusti pihi kaikenlaisissa hankinnoissa ja saatan jahkailla joidenkin hankintojen kohdalla,vaikka kuinka pitkään.
Jouluruusun ostoa olen mietiskellyt jo useamman vuoden ja Joulunaikaanhan se tietysti olisi ajankohtaista. Kun silloin katselee kaikenlaisia upeita jouluruusu-kukka-asetelmia,jotka kustantavat viidestätoista  aina kolmeenkymmeneen euroon ja  jopa vielä ylikin siitä,niin on sitten jäänyt aina ruusut hommaamatta.

Lähdin eilen  Multasormeen ostamaan edukkaita orvokeita,mutta kas kummaa mä kotiuduinkin sieltä kaksi jouluruusua sekä  kaunokainen kainalossa ja orvokit jäivät  unholaan :)
Mielestäni ripaus yli neljän euron hinta oli oikein kohtuullinen näille ihanuuksille,jotka päätyvät hetkenajan terassia koristettuaan maahan kasvamaan.

Oon ihan in love näihin <3 <3Mulle kävi todella köpösti noiden leikkaushaavojen kanssa; tiistaina leikannut kirurgi joutui avaamaan,parin mun suusta kuuluneen perkeleen myötä, haavat,jotta sinne sisälle kapseloitunut märkä saatiin ulos.Rinnan sisällä on nyt syvä 5-6cm mittainen onkalo ja haavoja hoidetaan  avohaavoina.
Ties koska tästä pääsee pihalle huseeraamaan ,saunomaan,ratsastamaan tai muutoin vaan viettämään  normaalia arkea. 
Haavanhoitajalla käynti on jo tullut tutuksi ja sitä jatketaan kunnes näyttää paremmalta :/
HUOH!!

No onneksi sentään voi katsella ulkosalla,kun lemmikeillä on kivaa ja nautiskella ihanasta auringon lämmöstä tuulensuojaisalla paikalla.

Hiltunen oli tänään mukamas hyvin ärtyneen näköinen ulkoilija,mutta ärtsy ulkonäkö pettää;pian  kuvien oton jälkeen hää jo kiipesi mamman syliin ottamaan aurinkoa :D

19 kommenttia:

 1. Olen noita jouluruusuja ja heidän hintojaan ihmetellyt minäkin - kiva kun löysit kohtuuhintaisia :)
  Oih ja voih noita leikkaushaavoja, mutta toivottavasti nyt paranevat ... onneksi kevät etenee nyt hitaasti, joten ehdit kyllä mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Joulun alla tosiaan jouluruusut ovat huimissa hinnoissa, mukava että löysit kohtuuhintaiset. Voi harmi tuota sinun haavaasi :( Pikaista paranemista !

  VastaaPoista
 3. Mulle olisi kyllä käynyt samoin ja koriini olisin napannut jouluruusuja orvokkien sijaan! Haaveilen sellaisesta tummasta jouluruususta. Jouluksi ostettuna ne ovat kyllä kamalan kalliita!

  Kurja juttu tuo leikkaushaava! Ehkäpä tämä kevät menee nyt ohitse puutarhatöissä, mutta tärkeintä on että tulet terveeksi. Tuleehan näitä keväitä vielä!

  VastaaPoista
 4. Ihanat jouluruusut! Olisi lähtenyt minunkin mukaan.
  Pikaista paranemista ja kivaa kevättä!

  VastaaPoista
 5. Voi miten ikävää nuo haavajutut...mutta pääasiahan on, että paranevat♥
  Minulla OLI kaksi jouluruusu, mutta kun tyhmänä/laiskana en niitä mitenkään suojannut talvi tappoi ne...pitääkin käydä kapoilla katsomassa josko saisin uudet edullisesti...:)

  VastaaPoista
 6. No onpa edullisia jouluruusuja! Voi harmi tuota sinun avohaavaa. Mahtaa olla aika epämukava puhdistettava. Jaksamista ja keväästä voimia sinulle!

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuvat:) Hieno löytö nuo jouluruusut, katselin niitä itse kaupassa viikolla, mutta ostamatta jäivät, hinta oli 20 euroa kappale.

  Toivottavasti haava paranee pian, voimia sen kanssa.

  VastaaPoista
 8. Harmi noita tulehtuvia haavoja, varmasti kipeitä vielä. Toivotaan että paranevat!
  Ihania kukkia ovat nuo tosiaan. Minä en ole oikein koskaan nähnyt noita missään, mikä sie sokea piste siinä kohden mulla :)

  VastaaPoista
 9. Löysitpä edullisia jouluruusuja. Harvoin niitä näkee missään alle 15 euron, jos silläkään.
  Harmi noiden haavojen kanssa, olisi päässyt muutama vahva sana minultakin vastaavassa tilanteessa. Nyt on vain otettava rauhallisesti ja tyydyttävä hemmottelemaan lemmikkejä. Eläimillä on positiivinen vaikutus, joten jospa Hiltusen rapsuttelu edistäisi myös haavojen parantumista.
  Ihanat kuvat ja upean tarkkoja.

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa umpikurjalta tuollaiset avohaavat! Voin vain kuvitella, miten ne haittaavat oloasi ja tekemisiäsi. Ota nyt silti varovasti vaikka miten mieli tekisi pihalle, joohan?
  Ihanat jouluruusukuvat, olet hyvä kuvaaja!

  VastaaPoista
 11. Kuulostaa kurjalta nuo märkivät haavat :(. Toivottavasti paranevat pian! Kauniit ja edulliset jouluruusut!

  VastaaPoista
 12. Kauniita nuo jouluruusut kiva että kävi noin hyvä säkä kun sait noin edulisesti.
  Ikävä nuo avohaavat Toivotaan kaikkea hyvää ja voimia :)

  VastaaPoista
 13. Kylläpä niistä haavoista on sille nyt harmia kerrakseen! :/ Toivottavasti lähtisivät nyt pikaisesti paranemaan ja pääsisit pihallekin puuhastelemaan. Ihanat nuo jouluruusut ja upeat kuvat!

  VastaaPoista
 14. Voi ei, niin kurjaa tuo toipumisen pitkittyminen :/
  Hiltunen on kyllä niin Grumpy, aivan meinaa naurattaa! Ihanat jouluruusut ja hyvään hintaan!

  VastaaPoista
 15. Jouluruusu on upea kasvi! Harmi juttu nuo haavat, toivottavasti ne siitä alkavat kunnon parantumiskirin.

  Blogissani olisi sinulle haaste, tartu jos haluat :) http://metsakukkia.blogspot.fi/2014/04/omanapaista.html

  VastaaPoista
 16. Tosi ihana jouluruusu. Minä istutin viime syksynä yhden kukkapenkkiin, eikä se tainnut talvesta selviytyä. Ikävältä kuulostaa tuo märkivä haava. Toivottavasti nopeasti hoituisi kuntoon, ja pääsisit nauttimaan keväästä ja pihatöistä.

  VastaaPoista
 17. Joskus tosiaan saattaa käydä kun sulle kävi; alkuperäinen ostos jää tekemättä :D
  Tuo haavan mätiminen kuulostaa pahemmalta! Ai jai, miten se mätä nyt niin koteloitui sinne? Tosi inhottavaa ja tiedän miten sulla olis hinku pihallekin...., mutta ensin hoidat ittes kuntoon! Jookos?

  VastaaPoista
 18. Jouluruusut on kyllä kauniita, ehkä niitäkin voin joskus ihailla, jos ja kun saamme lisää pihatilaa... Kaikkea ei vaan mahdu tänne.

  Toivottavasti maltat odottaa haavojen parantumista. Kuulostaa todella ikävältä tuollainen mätiminen. Jaksamista toivottelen.

  VastaaPoista
 19. Auts, onpa ikävä tuo haavajuttu tällä hetkellä.

  Jouluruusut ovat kyllä ihania. Upeita kuvia tässäkin postauksessa ja upeat ovat myös karvaiset kaverit ;)

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)