KEVÄTLOMA

Eipä olisi meikäläiselle loma osannut osua yhtään parempaan aikaan; on jotenkin kummallisen ristiriitainen olo,kun toisaalta on odotettavissa ihan mukavia pihapuuhia ja kaikenlaiset ideat pyörivät päässä ,mutta  sitten toisaalta kummallinen kevätväsymys päällänsä.
Yhtenä päivänä energiaa piisaa ja sitten meneekin kaksi päivää sohvalla ihmetellessä,kun ei oikein mihinkään hommaan jaksaisi tarttua :/
HÖH! 

No eilen sentään sain sisääntulon terassia hiukan kevätkuntoon. 

Terassi on pitkä ja kapea ja se asettaa omat hankaluutensa tavaroiden sijoittelulle,mutta näin mennään mahdollisuuksien puitteissa.
Muutama räsymatto tuohon tekisi varmasti kivan lisän,eikö?

                     

                   


Kasasin nuorimman tytön huoneesta remontin alta poistuneesta kirjahyllystä ,parista joustinpatjasta sekä vanhoista päiväpeitoista  ja koristetyynyistä löhöilysohvan .

                      Ihan heti ei uskoisi,että nämä leikkotulppaanit on tuotu tähän terassille jo ennen pääsisäistä.Viimekeväisen kranssin tuunailin vielä tämän kesän ajaksi käytettäväksi kieputtamalla hiukan pörrölankaa sen ympärille ja vaihtamalla siihen kirpparilöytösydämen,jota linnut heti ovat tietenkin käyneet nokkimassa pesävärkkien toivossa :)
 

Oikein mukavaa puutarhailukevätviikonloppua kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Todella kivalta näyttää. Tiedän tuon tunteen; olisi niin paljon tehtävää ja kuitenkin vaikea päästä alkuun.. mutta eiköhän se siitä taas iloksi muutu, kun alkuun vaan päästään:)

  VastaaPoista
 2. Vau, tuo löhöilysohva. VAU! Taidanpa laajentaa omankin löhöilypaikan rakennusperiaatteiden kirjoa tästä innostuneena!

  Sini K.
  www.kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
 3. Oikein kivan ja viihtyisän näköinen terassi !

  VastaaPoista
 4. No, paljonhan sinä olet saanut aikaan kaikkea somaa! =)

  VastaaPoista
 5. Nätiksi olet terassin jo laittanut! Anna vain kropalle ja päälle lupaa levätä, minäkin olen ollut koko viikonlopun aivan väsynyt.

  VastaaPoista
 6. Ihanasti olet terassin laittanut ,mukavaa siellä on levähtää välillä. Kyllä sinun on ajateltava itseäsi lepäile silloi kun väsyttää unohda työt hetkiseksi,. eiköhän se väsymys hellitä kun saadaan enemmän aurinkoa :)

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)