Vanha postaus

Pari vuotta sitten oltiin tällaisissa tunnelmissa: 

...kun sain rintasyöpädiagnoosin en olisi uskonut olevani tässä paikassa tänään.
Viettämässä mieheni  kanssa 20-vuotishääpäivämatkaa,jota suunnittelimme ennen sairastumistani.

Uskomattoman pirteästi sitä herää muutaman tunnin yöunien jälkeen aamukolmelta,kun tietää,että edessä on  todennäköisesti jotain mukavaa.
Matka Helsinki-Vantaan-lentoasemalle oli ohi hujauksessa ja yksien rentouttavien juomien jälkeen saimmekin jo nousta koneeseen ja nousta sateisesta säästä pilvien yläpuolelle auringonpaisteeseen.Viiden ja puolentunnin melko tasaisen lennon  jälkeen laskeuduimme Ponta Delgadaan Azoreille.
Kävimme vain  kääntymässä hotellihuoneessa ja sitten suuntasimmekin jo kaupungille käymään kaupoilla,matkanjärjestäjän infotilaisuudessa,varaamassa valas/delfiinientarkkailuretken ja murkinoimassa.

Tässä muutamia tänään napattuja kuvia. Vielä en ole selvillä mikä paikka mikäkin on,mutta eiköhän se tässä loman aikana vielä selvene :)
Ensivaikutelma paikasta on jokatapauksessa erittäin positiivinen.Kolibrikukkia


Ovatkohan nuo punaiset hibiscuksia?? Kaikkia kasveja en todellakaan tunnista,joten jos joku niille oikean nimen tietää niin saa vinkata :)

Valkoisia sinisarjoja

Sinisiä sinisarjoja

Nyt alkaa jo uni painaa silmää. Matka jatkuu jälleen huomenna :)

7 kommenttia:

 1. Oi, kuinka ihanat kuvat. Ihanaa, että kaikki on hyvin ja olette päässeet reissuun. Tämä paikka vaikuttaa tosi kivalta.
  Olen tuolta netistä kattellu:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Oikein nautinnollista lomaa teille!

  VastaaPoista
 3. Syöpä on ilkeä sairaus, mutta tänä päivänä useimmiten hyvin hoidettavissa. Parantumisen jälkeenkin jonnekin takaraivoon jää pieni pelko loppuelämäksi. Näin kävi meidän pojallekin ja niinpä hän lähtee huomenna kolmeksi viikoksi ulkomaille. Ilman vakavaa sairauttakin elämästä pitäisi yrittää nauttia täysin palkein. Ihanaa, että otitte lomaa hääpäiväreissua varten. Kuvat ovat jälleen kerran upeita.

  VastaaPoista
 4. Olet lomasi ansainnut! Nauttikaa, paikka ainakin vaikuttaa todella upealta kuviesi perusteella.

  VastaaPoista
 5. Muistan hyvin kun kerroit tapahtuneesta.

  Hibiskukselta tuo minustakin näyttää.

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani!
Kaikenlaiset kommentit ja viestit ovat tervetulleita :)